Sommar på Avalon

Välkommen till vår sommarsida, här har vi samlat allt som kan tänkas behövas för att göra sommaren i Göteborg så komplett den bara kan vara. Vi tipsar om stadens kära kanalbåtar, om vår nyrenoverade takterrass och mycket annat.

Vi hoppas att vi får dela sommaren med er, och att ni väljer att boka just Avalon för era somriga nöjen och framtida minnen!

Boka tidigt

Om ni väljer att boka rum på Avalon till sommaren 30 dagar i förväg så erbjuder vi möjligheten att boka i förtid och få rabatt på hela er rumsvistelse på hotellet. Vår personal är kunnig och kan hjälpa er att välja vad ni ska hitta på, vad ni kan tänkas vilja se och vart ni kan äta och festa under kvällen.

Bokas senast 30 dagar innan ankomst och få 20% rabatt på hela vistelsen. Förskottsbetalas och är ej av- eller ombokningsbar.

LÄS MER

Stanna längre

Varför inte göra sommarhelgen till sommarveckan? Vi har nu ett erbjudande som tillåter er att stanna längre hos oss och på så vis få er vistelse rabatterad, ju längre ni stannar, desto högre rabatt. Det finns mycket att se, höra och äta i Göteborg. Med vårt Stay more – save more erbjudande får ni chansen till att ta in allt!

2 nätter – 15% rabatt
3 nätter – 20% rabatt
4+ nätter – 25% rabatt

Kan avbokas fram till 16:00 på ankomstdagen

LÄS MER

Poolhäng

En del av Avalons ikoniska fasad är också vår härliga pool. På Avalons takterrass finns det stora möjligheter att njuta av livet på bästa vis. Morgonrock och tofflor finns alltid tillgängligt på våra rum och badkläder medtages av er gäster. På terrassen finns handdukar, solstolar, parasoller och vår poolpersonal serverar dig gärna något svalkande att dricka.

Poolen är öppen under sommarhalvåret 10:00-18:00 varje dag, som gäst på vårt hotell kan du ringa och beställa dryck från vår bar på markplan så kommer vi upp med din beställning. Under midsommar t.o.m. mitten av augusti är terrassen bemannad dagligen. Poolen håller runt 26 grader och är 7 gånger 3 meter samt 1,3 meter djup.

LÄS MER

Boka privatfesten eller företagseventet

Avalon har tillgång till konferenslokaler och en festvåning, men en del av vårt eventerbjudande tillåter er att hyra takterrassen och poolen för just er vänskara eller för företaget. Avalons takterrass är till sommaren nyrenoverad och erbjuder en magisk utsikt över Göteborg, samt möjligheten att skräddarsy ert mingel tillsammans med vår erfarna personal.

För att nyttja tak- & pool-paketet behöver ni vara minimum 20 personer varav ni får privat tillgång till takterrassen under två timmar. Antingen mellan 19:00 och 21:00 eller 20:00 och 22:00. Det kommer även ingå en mingeltallrik som mättar samt tre enheter dryck per person (öl, vin eller alkoholfritt).

LÄS MER

Uteservering

Avalons uteservering är välkänd i Göteborg. Under sommaren breder sig vår härliga uteservering ut sig över kungstorget och agerar en plats där minnen bildas. På terrassen är alla våra menyer tillgängliga, perfekt för en lätt lunch eller en avslappnad middag. Det är en plats där du kan njuta av en uppfriskande dryck, vare sig det är en kall öl en solig eftermiddag eller en cocktail när kvällen börjar krypa upp. Välkommen förbi och njut en riktig sommarstund.

LÄS MER

Upptäck Göteborg från Kanalerna

För dig som önskar uppleva Göteborg från ett nytt perspektiv, erbjuder stadens kanalbåtar en unik möjlighet. Glid fram längs vattnet och se stadens sevärdheter från en lugn och avkopplande utsiktspunkt. Välj mellan att hoppa på en guidad tur med Paddanbåtarna för att lära dig mer om stadens rika historia, eller hyr din egen lilla elbåt för en mer personlig upplevelse. Det är ett perfekt sätt att tillbringa en dag på, och ett minne för livet. Avalon Hotel hjälper gärna till med bokningar och tips för din kanalbåtsäventyr.

LÄS MER

Utforska Konst på Göteborgs Konsthall

För konstälskare och nyfikna besökare är ett besök på Göteborgs Konsthall ett måste. Här möter du samtida konst i världsklass, med utställningar som sträcker sig över ett brett spektrum av medier och teman. Från fotografi och måleri till skulptur och nya medier, erbjuder konsthallen en fascinerande inblick i samtidskonstens många former och uttryck. Oavsett om du är intresserad av de senaste trenderna inom konstvärlden eller söker en djupare förståelse för konstens roll i samhället, har Göteborgs Konsthall något att erbjuda. Avalon Hotel hjälper gärna till med information om aktuella utställningar och evenemang för att göra ditt besök så berikande som möjligt.

LÄS MER

Nattens Puls på PUSH

För en oförglömlig natt i Göteborg, styr stegen mot PUSH – en av stadens mest omtalade nattklubbar. Belägen en kort promenad från Avalon Hotel, erbjuder PUSH en elektrifierande atmosfär där musiken, dansen och energin tar över natten. Här blandas de senaste hitsen med tidlösa klassiker av DJ:s som vet att hålla dansgolvet i rörelse. PUSH är mer än bara en nattklubb; det är en mötesplats för alla som älskar musik, dans och att träffa nya människor. Klubben lockar en blandad publik och garanterar en natt fylld med nya intryck och möten. Avalon Hotel ser till att din kväll startar på bästa möjliga sätt, med tips om PUSH:s tema-kvällar och evenemang. Så gör dig redo för en natt där staden aldrig sover, och upplev Göteborg när den är som mest levande.

LÄS MER

Magisk Sommar på Liseberg

När sommaren sveper in över Göteborg, förvandlas Liseberg till en plats fylld av magi, skratt och oförglömliga upplevelser. Bara en kort promenad från Avalon Hotel, öppnar denna anrika nöjespark sina portar till en värld av adrenalinfyllda åkattraktioner, färgsprakande karuseller och underhållning för alla åldrar. Sommar på Liseberg är en tid då parken blomstrar i sin fulla prakt, med bländande blomsterarrangemang och grönskande trädgårdar som skapar en perfekt bakgrund till dagens äventyr.

Förutom spännande åkattraktioner erbjuder Liseberg underhållning i världsklass från lokala och internationella artister på dess flera scener. Från rockkonserter till barnföreställningar, finns det alltid något som passar alla smaker. Och glöm inte bort de myllrande spelhallarna, de smakfulla matställena och de mysiga kaféerna som bidrar till den unika atmosfären.

Sommar på Liseberg är inte bara en nöjesparkbesök; det är en tradition för många familjer, vänner och par som söker gemenskap och glädje under de ljusa sommarkvällarna. Vi på Avalon Hotel hjälper gärna till med planeringen av ditt besök, tipsar om evenemang och ser till att din upplevelse blir så minnesvärd som möjligt. Missa inte chansen att skapa sommarens bästa minnen på Liseberg!

LÄS MER
X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.