OM AVALON

ESSENSEN AV KONST, ATMOSFÄR OCH KULINARISK PRAKT

Avalon Hotel, mitt i hjärtat av Göteborg, är en menat att vara en inspirerande oas. Det centrala läget gör det till en perfekt mötesplats för shopping, kultur, matupplevelser, underhållning och nattliv. Det som verkligen gör hotellupplevelsen unik är däremot vår arkitektur, vår konst och vår design.

Vårt hotell erbjuder 101 rum med sex olika rumskategorier, inklusive Penthouse-svit och Deluxe-rum. Vi är ett kontantfritt hotell och rekommenderar gäster att vara 20 år och uppåt. Inredning, ljus, doft och ljud spelar en avgörande roll för att göra våra gäster så bekväma som möjligt och vi har en feng-shui certifiering som vittnar om vårat engagemang.

God mat och dryck är alltid en självklar del av en enastående hotellvistelse och finns tillgänglig genom vårt erfarna personalteam i köket, restaurangen och cocktailbaren. Personalen och vår servicenivå är något som är otroligt viktigt för oss, och det som gör att Avalon sticker ut. Läs våra omdömen och utmärkelser  för detaljer om vår service.

På hotellens högsta våning finner du vår juvel; penthousesviten. Här kan du njuta av ensamtid i bastun, koppla av framför öppna spisen eller ta ett dopp i takpoolen – allt med fantastisk utsikt över Göteborg.

Med talrika konstverk som pryder våra väggar får du känslan av att vandra genom en galleri som du kan bo i. Varje stol, soffbord och soffa är kurerade av noggrant utvalda designers och har en historia, ursprung och berättelse om hur just det konstverket eller den möbeln kom till Avalon. Berättelser som vårt hjälpsamma personalteam är angelägna om att dela med sig av.

Avalon handlar om att erbjuda djärv och avslappnad elegans. Här ska det vara lätt att både göra ingenting och göra precis vad du vill.

Välkommen till Avalon!

VÅR HISTORIA & VÅRA VÄRDEN

Grundat i augusti 2004, så strävade vi, avalonisterna, efter att utmana konventioner och erbjuda en överlägsen hotellupplevelse.

Vi betonar rätt attityd, att vara observanta och lyhörda gentemot gäster, att förutse det oväntade och vara redo att improvisera. Vårt fokus är att skapa en miljö där gäster känner sig sedda utan att ansträngningen märks, likt en vältrampad skogsstig.

Avalon skiljer sig från vanliga hotell. Vi valde att resa världen runt för att hitta den rätta atmosfären. Besök i städer som Los Angeles, Milano, New York, Madrid, Paris, Köpenhamn och London har inspirerat vår syn på receptionens roll och hur gäster engagerar sig i hotellet och dess omgivningar.

Vårt fokus är att erbjuda en hotellupplevelse baserad på ett perspektivbyte, där vi utgår från våra egna önskemål som gäster. Vi förstår vikten av att vara närvarande och att gäster uppskattar en generös personalstyrka.

Vi anser att matupplevelsen är central, och under våra resor lade vi märke till att det enkla kunde vara lika uppskattat som det exklusiva. Vi värdesätter en avslappnad atmosfär och en uppmärksam personal, och vi strävar efter att skapa en meningsfull inre upplevelse för våra gäster.

Avalon Hotel är inte bara en plats att bo; det är en resa som vi vill berör alla sinnen. Vi drömmer om att erbjuda en hotellvistelse där varje ögonblick är minnesvärt och varje detalj är noga övervägd.

X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.