Aval-on

Välkommen till vår sida för Erbjudanden och Paket på Avalon Hotel. Här kan du utforska de olika paket vi har satt samman för att berika din vistelse hos oss. Varje paket är designat för att erbjuda något unikt, från en skön övernattning till en smakfull middagsupplevelse. Oavsett om du letar efter en mysig helg borta eller ett speciellt firande har vi alternativ som passar dina behov. Ta en titt på våra aktuella erbjudanden och låt oss hjälpa dig att planera din nästa minnesvärda upplevelse på Avalon.

Erbjudanden

Upptäck vår sida för Erbjudanden och Paket på Avalon Hotel. Här kan du utforska de olika paket vi har satt samman för att berika din vistelse hos oss.

Läs mer
Deluxue
februari 19, 2024

AVALONCATION – DELUXE

Släpp allt för en dag och bo hos oss på Avalon Hotel. Vårt Avaloncationpaket passar utmärkt…

LÄS MER
Avaloncation
februari 18, 2024

AVALONCATION

Släpp allt för en dag och bo hos oss på Avalon Hotel. Vårt Avaloncationpaket passar utmärkt…

LÄS MER
AVALON SHOW-PAKET
februari 16, 2024

AVALON SHOW-PAKET

Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och underhållning på vår fantastiska krogshow LEGENDS!…

LÄS MER

Lovord

Nyheter

Här håller vi dig uppdaterad om det senaste hos oss. Från information om våra tjänster och faciliteter till meddelanden om kommande evenemang och samarbeten, detta är din källa för allt som rör Avalon.

Utforska
juni 18, 2024

Avalon The Map – Cosmokultur

LÄS MER
maj 17, 2024

AVALONS TAKTERRASS STÅR REDO IGEN

LÄS MER
PARTNERS
mars 27, 2024

STUREPLANSGRUPPENS HETASTE FEM

Gruppen har valt att lyfta fem ställen i Sverige där det kokar lite extra.

LÄS MER

VISITEUR

Upptäck Göteborgs oslagbara charm med Avalon – din ultimata guide för att utforska allt som denna livliga stad har att erbjuda.

Upptäck

Avalonisternas val

ALICIA OM RESTAURANGER

Alicia är ifrån Göteborg stad och har bott i Göteborg hela livet. Just nu jobbar hon som receptionist på hotellet och har franskt påbro.

“Jag gillar att äta när jag har kul i Göteborg, när jag är sugen på skaldjur går jag till fiskekrogen, tycker i och för sig att gurras är väldigt bra med. Jag gillar ju förstås väldigt mycket franskt också, så Le Comptoir är en favorit.”

AXIAS FAVORIT: RUM 21

Axia är receptionist på Avalon och kom till oss som praktikant, men har nu jobbat 2,5 år på Avalon.

“Rum 21 tycker jag är nice med det open bath rummet. Det är inte så många hotell som väljer att inreda på det sättet och jag tycker det är ballt och intressant. Har ett kärt minne från det rummet när jag och och en kompis skulle preppa oss för vår studentbal, då hade vi det rummet. En kunde stå vid spegeln och sminka sig och så kunde man vara i samma rum. Är så trevligt. “

CORNELIA OM RESTAURANGEN

Cornelia jobbar hos oss primärt som receptionist och har klivit på heltid på Avalon sen januari och gillar mat och drinkar.

“I restaurangen hade jag valt våran trerättersmeny då jag litar på vår nya kökschef Rickard som är riktigt grym, sen hade jag öppnat med en bloody mary från baren och sen rört mig in på cava!”

KAMILLA OM KONST & DESIGN

Vi introducerar Kamilla, hotellchef på Avalon som har bott i Göteborg i 15 år och är ursprungligen från Halmstad.

“Avalons inriktning har sedan start varit att arbeta helhjärtat med konst och design. Vi har en unik konstsamling och jag rekommenderar verkligen genuint att man kommer hit och besöker. Konsten är samtida, med fokus på Norden, även om andra världsdelar också är representerade. Designobjekten är hämtade från hela 1900-talet och framåt.

Ett annat måste i Göteborg är att besöka skärgården, speciellt under sommaren. Göteborg har ett 20-tal öar, alla med sin unika charm, så det finns något för alla. Vrångö är en personlig favorit med fina sandstränder och vackra naturreservat.”

MARCUS - EN HELDAG

Möt Marcus, vår tekniska chef på Avalon som bor i Varberg strax söder om Göteborg.

“Mina bästa tips för att maxa göteborgsvistelsen är att besöka Wine Mechanics för en unik upplevelse med lokal vinproduktion på nära håll, ett besök där gör sig givetvis bäst med en vinprovning.

Under sommaren så är det att rekommendera en macka på Bodega Nord, en glass på Råda Gelato och en kaffe på Bar Italia. Kvällen kan avslutas i samma område på eminenta Björk och Bambu.”

X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.