HOTELL

AVSLAPPNAD ELEGANS

Välkomna till Avalon Hotel, där varje etapp av ert besök är noga genomtänkt för att göra er vistelse minnesvärd. Vårt hotell, med sina 101 rum och 202 bäddar, utgör vårt grundutbud där varje rum och korridor är hem till designföremål och konstverk.

Placerat strategiskt i hjärtat av staden, påverkas vår atmosfär av såväl arkitektur som adress. Möjligheterna som det centrala läget erbjuder och den lyxiga inredningens komfort harmoniserar perfekt. “Avalon är platsen där du kan göra både ingenting och allt du önskar.”

Som hotellgäst är du självklart inbjuden att njuta av vår ikoniska terrass mellan kl. 10.00-18.00 under maj-september (med undantag för perioder då terrassen är bokad). Oavsett om du reser i affärer eller nöje, eller kanske en harmonisk blandning av båda, strävar vi efter att göra din vistelse så enkel som möjligt. Atmosfären på Avalon präglas av en avslappnad och elegant design, vilket skapar en plats där du kan vara helt dig själv. Våra skandinaviska rötter är tydligt synliga och ger en modern och funktionell känsla.

Välkommen till att boka nu!

Boka

Våra rum & sviter

Vårt hotell erbjuder 101 rum med sex olika rumskategorier, inklusive Penthouse-svit och Deluxe-rum. Här hittar ni alla våra alternativ – så att ni kan skräddarsy er hotellupplevelse till det som passar er bäst.

Upptäck rum

PENTHOUSE

I Avalons numera välkända Penthouse – en rymlig och elegant takvåning på hela 85 kvadratmeter, består vår inredning av ett smakfullt urval av modern design med ett skandinaviskt uttryck.

BOKA RUM

SVITER

Våra sviter lämnar litet övrigt att önska. Här finner du generösa sällskaps-, arbets- och mötes ytor.

BOKA RUM

DELUXE

Välkomna till våra Deluxerum på Avalon – där enkelhet möter komfort. Utformade för den som uppskattar en lyxig känsla utan överdrifter, erbjuder våra rum en lugn och stilfull tillflyktsort.

BOKA RUM

SUPERIOR

Upptäck en unik blandning av komfort och design med våra superior-rum. Dessa rum erbjuder en distinkt layout med mycket rum och komfort.

BOKA RUM

STANDARD

Våra standardrum på Avalon är något utöver det vanliga med allt som behövs och lite till.

BOKA RUM

MODERATE

Dessa rum är perfekta för enskilda gäster eller par som söker en funktionell och mysig plats att återvända till efter en dag full av aktiviteter.

BOKA RUM
X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.