EVENT & KONFERENS

Boka

Event

Att boka ett event på Avalon erbjuder en unik och minnesvärd upplevelse för alla tillfällen, vare sig det gäller företagsevent, privata festligheter, konferenser eller speciella sammankomster. Med sin sofistikerade atmosfär och mångsidiga utrymmen anpassar sig Avalon perfekt till varje unikt behov, och garanterar en exceptionell och anpassad upplevelse för dig och dina gäster. Från den första planeringsfasen till det sista genomförandet, står vårt erfarna team till ditt förfogande för att säkerställa att ditt event överträffar förväntningarna.

På Avalon finns vår festvåning, vår takterrass och penthousesvit tillgängliga och kan skräddarsys till just era behov. Välj Avalon för ditt nästa event och låt oss hjälpa er att skapa oförglömliga ögonblick.

KONFERENS

Planerar du din nästa konferens? Då behöver du inte leta längre än till Avalon. Vår centrala placering i Göteborg erbjuder en mängd moderna, flexibla utrymmen som är skräddarsydda för att möta behoven vid alla typer av affärsevenemang. Oavsett om det handlar om ett litet möte, en stor konferens eller en workshop, tillhandahåller vi den perfekta miljön med toppmodern utrustning och sömlös service.

Vårt team är här för att hjälpa till, med personlig assistans för att säkerställa att din konferens blir framgångsrik. På Avalon hittar du inte bara en plats för ditt evenemang, utan även bekvämt boende, matalternativ och en vänlig atmosfär.

För mer information om våra konferensfaciliteter och hur vi kan bistå med ditt evenemang, är du välkommen att kontakta oss.

boka möte
X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.