LUNCH

Boka nu

LUNCHEN PÅ AVALON

Lunch på Avalon Hotel erbjuder en veckovis föränderlig meny, vilket speglar köksteamets ambition och passion för matlagning. Varje vecka introducerar nya, omsorgsfullt utformade rätter, vilket gör varje besök till en ny och spännande matupplevelse. Med fokus på kvalitet och kreativitet visar menyn en blandning av säsongens smaker och moderna matlagningstekniker.

Restaurangens inbjudande atmosfär förstärker helhetsupplevelsen, och erbjuder en tillfredsställande och varierad lunch för både stamgäster och nya besökare.

Nu är det sommar och vi erbjuder Avalons Sommarlunch med utvalda klassiker och favoriter alla dagar i veckan.

MENY

HELGLUNCH

På Avalon Hotel erbjuder våra helgluncher en trevlig trerättersmåltid till ett attraktivt pris. Denna helgspecial är en perfekt kombination av kvalitet, smak och värde, utformad för att erbjuda en avkopplande men ändå förfinad matupplevelse. Vare sig det är för en familjeutflykt, en träff med vänner eller en personlig stund, är dessa luncher idealiska för att njuta av helgen med stil. Kom till Avalon för en minnesvärd helg.

MENY
X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.