RESTAURANG

Boka bord

RESTAURANG AVALON

På Avalon serverar vi nordisk mat med influenser och tekniker från hela världen. Råvarorna är utvalda med stor omsorg och vi arbetar med flera leverantörer i vårt närområde och prioriterar ekologiska och kravmärkta råvaror.

Våra ägg är ekologiska. Chokladen från Valrhona och vårt kaffe är dubbelcertifierat, vilket innebär att det både är ekologiskt och fairtrade certifierat.

Har du några allergier så tveka inte att fråga vår personal.

Välkommen till bords och smaklig spis!

Boka bord

Lunch

På Avalon Hotel är lunchen mer än bara en måltid – det är en chans att njuta av en mängd olika smaker och rätter i en bekväm miljö. Beläget i stadens centrum erbjuder vår lunchservice en fredlig paus för både gäster och besökare, och ger en lugn plats att koppla av på under en hektisk dag.

Vår meny hämtar inspiration från de skiftande årstiderna och lokala ingredienser, med ett urval av alternativ som passar olika smaker och kostbehov. Våra kockar lägger stor omsorg i varje rätt, kombinerar klassiska matlagningsmetoder med en nypa kreativitet för att leverera distinkta och njutbara smaker.

Oavsett om du letar efter en enkel, näringsrik sallad, en mättande smörgås, eller en mer utarbetad huvudrätt, är vårt lunchutbud gjort för att tillfredsställa. Vi prioriterar färska, högkvalitativa ingredienser och fantasifull tillagning, i syfte att göra varje måltid minnesvärd och tillfredsställande.

Upptäck

Middag

På Avalon Hotel är middagen en perfekt möjlighet att varva ner efter en dag i stan. Vår restaurang är den perfekta avslutningen på din dag, vare sig du är gäst på hotellet eller bara besöker oss för kvällen.

Vår kvällsmeny tar fasta på en mix av lokala favoriter och smaker från fjärran kök, med rätter utvalda för att passa olika smaker och behov. Våra kockar gör sitt yttersta för att använda säsongens finaste ingredienser, och förvandlar dem till enkla, men ändå smakrika måltider. Vi strävar efter att balansera nytt med bekant, och vårt mål är att varje måltid ska vara en njutning.

Menyn innehåller alltifrån små förrätter till hjärtliga huvudrätter, där varje alternativ är tänkt att erbjuda en tillfredsställande matupplevelse. Vi är stolta över att servera mat som inte bara stillar hungern utan också lockar till samtal och gemenskap.

Middagen hos oss är tänkt som en tid för avkoppling och umgänge i en trivsam atmosfär. Vi inbjuder dig att låta din kväll bli lite extra speciell med oss, där du kan njuta av god mat i gott sällskap. Kom och upplev en okomplicerad, men minnesvärd middag på Avalon Hotel.

Upptäck

Öppettider

FRUKOST

Måndag – Fredag 06.30 – 10.00
Lördag 08.00 – 11.00
Söndag 08.00 – 12.00

LUNCH

Måndag – Fredag 11.30 – 15.00
Lördag 12.00 – 16.00

MIDDAG

Måndag – Lördag 17.00 – 22.00

X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.