Superior King Size

Upptäck Superior King Size

Välkommen till våra Superior King Size rum på Hotell Avalon, där komfort möter enkel elegans. Våra rum är inredda för att ge dig en avkopplande och bekväm vistelse. Med en bekväm King Size-säng som hjärtat i rummet, erbjuder dessa rum en mysig reträtt efter en dag av äventyr eller arbete.

Rummen har en trevlig utsikt som du kan njuta av direkt från ditt fönster, och är utrustade med grundläggande bekvämligheter som höghastighetsinternet, TV, ett arbetsvänligt skrivbord och en liten sittgrupp. Badrummet är praktiskt och funktionellt, med nödvändiga badprodukter för att göra din vistelse så behaglig som möjligt.

Vi har även inkluderat en minibar med ett urval av snacks och drycker, samt en kaffemaskin för att du ska kunna börja din dag på rätt sätt. Våra King Size Superior rum är perfekta för den som söker en god natts sömn och praktisk komfort, allt inom en välkomnande atmosfär.

På Hotell Avalon strävar vi efter att göra din vistelse så angenäm och bekymmersfri som möjligt. Välkommen till ett hemtrevligt och bekvämt boende hos oss.

Boka rum

Rumsdetaljer

Bekvämligheter som du alltid hittar i våra rum

Minibar
Badrock och tofflor
Badrumstillbehör
Hårfön
Sänglinnen i egyptiskt bomull
40" HD-TV
Kassaskåp
Strykjärn
Vattenkokare för kaffe / te
Sittgrupp
Centralstyrd luftkonditionering

Boka Superior King size

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.

PENTHOUSE

I Avalons numera välkända Penthouse – en rymlig och elegant takvåning på hela 85 kvadratmeter, består vår inredning av ett smakfullt urval av modern design med ett skandinaviskt uttryck.

BOKA RUM

SVITER

Våra sviter lämnar litet övrigt att önska. Här finner du generösa sällskaps-, arbets- och mötes ytor.

BOKA RUM

DELUXE

Välkomna till våra Deluxerum på Avalon – där enkelhet möter komfort. Utformade för den som uppskattar en lyxig känsla utan överdrifter, erbjuder våra rum en lugn och stilfull tillflyktsort.

BOKA RUM

SUPERIOR

Upptäck en unik blandning av komfort och design med våra superior-rum. Dessa rum erbjuder en distinkt layout med mycket rum och komfort.

BOKA RUM

STANDARD

Våra standardrum på Avalon är något utöver det vanliga med allt som behövs och lite till.

BOKA RUM

MODERATE

Dessa rum är perfekta för enskilda gäster eller par som söker en funktionell och mysig plats att återvända till efter en dag full av aktiviteter.

BOKA RUM
X

BOKA RUM

Här kan du kvickt välja vilka datum ni ämnar att bo hos oss och efter att gjort era val presenteras ni med de rummen som är tillgängliga de datumen. Varmt välkomna.
Check In
Check Out
GÄSTER
1
Vänligen fyll i fälten ovan.