Äta & Dricka

Avalons Bar

Bildgalleri

Glädje & Njutfullhet

Vår bar står till ditt förfogande, en naturlig mötesplats där trivsel, god service och ett gott hantverk står i fokus. Här finns alla sorters drycker och dessutom en bred meny att välja från. Och även om det är gott om plats så gissar vi att baren kommer att vara som köket på en bra fest – stället där alla samlas. I Avalons bar ska alla känna sig välkomna, Göteborgare och hotellets gäster, gänget som samlats för afterwork, vännerna som möts, här är både starten och slutet på en härlig festkväll.

Välkommen in på en lustfylld resa genom tid och rum, där vi levererar glädje, passion, klassiska cocktails och en skön mix av dåtid och nutid -Allt utan att Du behöver lämna Din barstol!
Våra bartenders brinner för sitt jobb, och att ge dig som vår gäst det absolut bästa, dom har roligt på jobbet och experimenterar och smaksätter med allt från viol till lavendel och apelsinblom.
Avalons Bar har år efter år blivit utnämnd till en av de absolut bästa barerna i hela Sverige genom White Guide, vilket vi naturligtvis är mycket stolta över. Detta tack vare våra duktiga medarbetare i baren som ständigt arbetar för att ge Dig som gäst en klassisk cocktail på Avalons eget vis.

 

Titta på vår drinklista

Every single drink made for you in our bar should be one of the very best you´ve ever had