Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Thu, 18 Oct 18 22:17:19 +0000 Thu, 18 Oct 18 22:17:19 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 42 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Älgfärsbiffar med kokt potatis, svartvinbärsgelé och kantarellsås
Tisdag: Dagens fångst med ratatouille vinägrett och krossad potatis med parmesan
Onsdag: Boeuf bourguignon på högrev med glaserad lök, svamp och sidfläsk
Torsdag: Grillad lax med svampgnocchi, picklad gurka samt västerbottenost
Fredag: Kravmärkt hamburgare med saltgurka, tomat, cheddar och jalapeñomajonnäs
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Hummersoppa med kantareller, grillat bröd och cognacsgrädde Halstrad torskrygg med räkor, ägg, pepparrot, dill och brynt smör Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Hummersoppa med kantareller, grillat bröd och cognacsgrädde 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torskrygg med räkor, ägg, pepparrot, dill och brynt smör 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Biff Rydberg med konfiterad potatis, silverlökspuré senap och rödvinssky 245 KR
Vegetariskt: Svampkroketter med lingon, rostad rotselleri och granskottsmajonnäs 
165 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-10-12 16:00:36
Lunchmeny Vecka 41 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Oxbringa med rostade rotfrukter och pepparrotskräm
Tisdag: Dagens fångst med glaserade morötter, dillslungad potatis och äggsås
Onsdag: Örtbakad kyckling med tomatrisotto och örtsallad
Torsdag: Panerade fiskbiffar med sotad pak choi, ris och kokossås
Fredag: Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Hummersoppa med räkor och krutonger Halstrad torsk med fänkålssallad, mandelpotatispuré och musselsås Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Hummersoppa med räkor och krutonger 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torsk med fänkålssallad, mandelpotatispuré och musselsås 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Biff Rydberg med konfiterad potatis, silverlökspuré senap och rödvinssky 245 KR
Vegetariskt: Friterad haloumi med rostad sötpotatis, koriander och stekt svamp 
165 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-10-05 16:00:08
Lunchmeny Vecka 40 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Wallenbergare med potatispuré, lingon och brynt smör
Tisdag: Dagens fångst med morotspuré, crudité och blåmusselsås
Onsdag: ONSDAG Raggmunk med stekt fläsk, lingon och löksås
Torsdag: Fisk och skaldjursgryta på torsk, lax och blåmusslor med kräftsås
Fredag: Grillad flankstek med stekt svamp, friterad potatis och kryddsmör
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Toast Skagen på grillat surdegsbröd med citron Brödstekt torskrygg med mandelpotatispuré, forellrom och smörsås Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Toast Skagen på grillat surdegsbröd med citron 145 KR
Huvudrätter: Brödstekt torskrygg med mandelpotatispuré, forellrom och smörsås 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Biff Rydberg med konfiterad potatis, silverlökspuré senap och rödvinssky 245 KR
Vegetariskt: Svampkroketter med stekt brysselkål och blåmögelost 
165 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-09-28 16:39:38
Lunchmeny Vecka 39 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Pannbiff med rostade rotfrukter, rårörda lingon och svampstuvning
Tisdag: Dagens fångst med stekt svamp, potatispuré och kräftskum
Onsdag: Grillad kyckling med ratatouille och rostad vitlökskräm
Torsdag: Havets wallenbergare med krossad potatis, örtsallad och romsås
Fredag: Schnitzel med klyftpotatis, ärtor och béarnaisesås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Svamptoast på grillat surdegsbröd och prästost Pocherad torsk med rödbetor, bakat ägg, pepparrot samt brynt smör Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Svamptoast på grillat surdegsbröd och prästost 145 KR
Huvudrätter: Pocherad torsk med rödbetor, bakat ägg, pepparrot samt brynt smör 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med ananassalsa, srirachamajonnäs, rostad lök och pommes frites 215 KR
Vegetariskt: Svampgnocchi med picklat äpple, brysselkål och riven västerbottenost 
 165 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-09-21 16:00:43
Lunchmeny Vecka 38 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon och brynt smör
Tisdag: Sotad kummel med citronrisotto och gravad citron
Onsdag: Långbakat fläsklägg med rotfruktspuré och grov senap
Torsdag: Torskbullar med krossad potatis, gröna ärtor och romsås
Fredag: Grillad biff med potatispuré, stekt svamp, lök och persilja
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Råbiff med rostad lök, svampskum och friterad potatis Helstekt rödspätta med stekt svamp, bacon, kapris och brynt smör Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Råbiff med rostad lök, svampskum och friterad potatis 145 KR
Huvudrätter: Helstekt rödspätta med stekt svamp, bacon, kapris och brynt smör 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med ananassalsa, srirachamajonnäs, rostad lök och pommes frites 215 KR
Vegetariskt: Varm getost med svampskum, valnötter och picklad kål
 165 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-09-14 16:00:22