Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Sun, 08 Dec 19 11:24:31 +0000 Sun, 08 Dec 19 11:24:31 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 50 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad kyckling med örtrisotto, sotad rödkål och kycklingsky
Tisdag: Sotad lax med sötpotatispuré, syrad fänkål, pommes allumettes och romsås
Onsdag: Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon, inlagd gurka och brynt smör
Torsdag: Halstrad sej med friterad potatis, blomkålspuré, rostad broccoli och musselsås
Fredag: Bookmaker toast med pommes, senap, bakad äggula och pepparrotsdipp
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: SOS, Jansson och julskinka Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås Blodapelsinsorbet med ingefära, risskum och rosenkvitten
Förrätter: SOS, Jansson och julskinka 145 KR
Huvudrätter: Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 219 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 239 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 225 KR
Vegetariskt: Gratinerad getost, sötpotatispuré, grönkål, brynt smör och stekt bröd 174 KR
Desserter: Blodapelsinsorbet med ingefära, risskum och rosenkvitten 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 40 KR
:

]]>
2019-12-06 16:00:29
Lunchmeny Vecka 49 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Köttbullar med potatispuré, lingon, pressgurka och gräddsås
Tisdag: Smörstekt sej med potatis, svamp, bacon, lök och rödvinsky
Onsdag: Grillad kyckling med rostad sötpotatis, varm tomatsallad och parmesancrème
Torsdag: Fisk & skaldjursgryta med potatis, blåmusslor, räkor och saffran
Fredag: Portersteak med hasselbackspotatis, brysselkål, gelé och portersås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: SOS, Jansson och julskinka Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås Blodapelsinsorbet med ingefära, risskum och rosenkvitten
Förrätter: SOS, Jansson och julskinka 145 KR
Huvudrätter: Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
Vegetariskt: Pappardele med svamp, persilja och parmesan 174 KR
Desserter: Blodapelsinsorbet med ingefära, risskum och rosenkvitten 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-12-01 17:52:37
Lunchmeny Vecka 48 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Viltjärpar med potatispuré, grillade morrötter, svartvinbärsgelé och svampsås
Tisdag: Grillad kummel med citronrisotto, syrad fänkål och parmesancrème
Onsdag: Sotad kyckling med friterad polenta, grillade tomater och gremolata
Torsdag: Halstrad kungsfisk med potatisterrin, portabello och kräftsky
Fredag: Örtstekt ankbröst med rostad potatis, smörstekt brysselkål och apelsinsås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Råbiff på hjort med bakad äggula, saltgurka och rökt gräddfil Smörstekt torsk med grillad rotselleripuré, rökta tomater och kalvsky Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Råbiff på hjort med bakad äggula, saltgurka och rökt gräddfil 145 KR
Huvudrätter: Smörstekt torsk med grillad rotselleripuré, rökta tomater och kalvsky 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
Vegetariskt: Burrata med rostad kikärtskräm, grillade skockor, citron och kål 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-11-24 20:20:40
Lunchmeny Vecka 47 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Kalvfrikadeller med pappardelle, parmesan, stekt svamp och rökt tomatsås
Tisdag: Örtbakad sejrygg med potatispuré, glaserad fänkål, smörsås med stenbitsrom
Onsdag: Grillad oxbringa med rostade rotsaker, rödlökspuré, rostad lök och rödvinssky
Torsdag: Fisk- och skaldjursgryta med potatis, saffran, räkor och blåmusslor
Fredag: Stekt kalvschnitzel med råstekt potatis, kapris, sardeller och rödvinssky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Sojamarinerad biff med ingefärsmajonnäs, friterad gari och koriander Helstekt rödtunga med svamp, betor, kapris, pepparrot och brynt smör Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Sojamarinerad biff med ingefärsmajonnäs, friterad gari och koriander 145 KR
Huvudrätter: Helstekt rödtunga med svamp, betor, kapris, pepparrot och brynt smör 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
Vegetariskt: Risotto med stekt svamp, sojabönor, pinjenötter och friterad svartkål 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-11-18 08:55:48
Lunchmeny Vecka 46 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Viltfärsbiffar med rostad potatis, kål, lingon, äpple och gräddsås
Tisdag: Panerad lax med rostad pumpapuré, råsallad och brynt sojasmör
Onsdag: Fyllda oxrullader med kokt potatis, ärtor, gräddsås och gelé
Torsdag: Pocherad torsk med kokt potatis, rostad blomkål och romsås
Fredag: Grillad flankstek med friterad potatis, tomatsallad med getost och rödvinssky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Råbiff på kravmärkt oxe, dragoncrème, kantareller och jordärtskocka Bergtunga med potatispuré, rödbetor, kapris, pepparrot och brynt smör Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Råbiff på kravmärkt oxe, dragoncrème, kantareller och jordärtskocka 145 KR
Huvudrätter: Bergtunga med potatispuré, rödbetor, kapris, pepparrot och brynt smör 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
Vegetariskt: Vårrullar med sotad svamp, råsallad, jordärtskockspuré och sojadip 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-11-08 16:25:54