Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Sun, 21 Apr 19 06:54:05 +0000 Sun, 21 Apr 19 06:54:05 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 17 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Stängt på Annandag påsk
Tisdag: Ört och citronbakad sejfilé med sotade bönor, kokt potatis och Sandefjordsås
Onsdag: Långbakad rapsgris på grillad focaccia med kål, chilisås och vitlöksyoghurt
Torsdag: Torsk queneller med potatispuré, gräslök och romsås
Fredag: Grillad kyckling med örtrostad potatis, primörsallad och café de paris smör
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Grillad sparris med stekt bröd, gräslök och hollandaisesås Halstrad sejrygg med potatis, glaserad svartrot och stuvade nässlor Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Grillad sparris med stekt bröd, gräslök och hollandaisesås
 145 KR
Huvudrätter: Halstrad sejrygg med potatis, glaserad svartrot och stuvade nässlor 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med mojo rojo, krispig sallad pommes frites och aioli 215 KR
Vegetariskt: Gratinerad getost på maltbröd med glaserade betor och valnötter 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-04-19 16:00:23
Lunchmeny Vecka 16 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad kyckling med örtrisotto, syrlig sallad och parmesan
Tisdag: Havets wallenbergare med potatispuré, ärtor, rårörda lingon och brynt smör
Onsdag: Lammfärsbiffar med mynta, råstekt potatis, grillad tomat och vitlöksyoghurt
Torsdag: Grillad lax med rostad sötpotatis, melon, fetaost och chilimajonnäs
Fredag: Påskmeny
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Matjesill med äggcréme, gräddfil, friterad lök, dill och brynt smör Kummelrygg med grillad sparris, ramslökspuré och smörsås Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Matjesill med äggcréme, gräddfil, friterad lök, dill och bryntsmör
 145 KR
Huvudrätter: Kummelrygg med grillad sparris, ramslökspuré och smörsås 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med sallad, tomat, lök, jalapeños, 
ost och pommes frites 215 KR
Vegetariskt: Friterad halloumi med morotspuré, hyvlad sparris och brynt sojasmör 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-04-12 16:00:00
Lunchmeny Vecka 15 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillat rapsgris på foccacia med sallad, rostad lök och pepparrotsmajonnäs
Tisdag: Stekt strömming marinerad i gräddfil med potatispuré, lingon och brynt smör
Onsdag: Grillad kyckling med linsgryta, spiskummin, sötpotatis och mynta
Torsdag: Pocherad torsk med med blomkål, broccoli, potatis och äggsås
Fredag: Ryggbiff med svart ris, marinerad rödkål, koriander och srirachamajonnäs
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Laxtartar med pepparrot, rättika, chilimajonnäs och rischips Kummel med potatis, västerbottenost, bönor och Sandefjordsås Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Laxtartar med pepparrot, rättika, chilimajonnäs och rischips
 145 KR
Huvudrätter: Kummel med potatis, västerbottenost, bönor och Sandefjordsås
 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med mojo rojo, krispig sallad pommes frites och aioli 215 KR
Vegetariskt: Rigatoni med tomatsås, burrata, basilika och parmesan 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-04-05 16:00:55
Lunchmeny Vecka 14 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Kalvfrikadeller med färsk pasta, parmesan och tomatsås
Tisdag: Halstrad sej med potatispuré, sauterad spetskål och Sandefjordsås
Onsdag: Kalv i dill med glaserade morötter, kokt potatis och dillcrème
Torsdag: Friterad torsk med dansk remulade och potatissallad
Fredag: Grillad flankstek med pommes frites, tomatsallad och valnötssmör
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Ceviche på pilgrimsmussla med lime, chili och rischips Torskrygg med potatispuré, sparris, parmesan och citronsmör Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Ceviche på pilgrimsmussla med lime, chili och rischips 145 KR
Huvudrätter: Torskrygg med potatispuré, sparris, parmesan och citronsmör 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med mojo rojo, krispig sallad pommes frites och aioli 215 KR
Vegetariskt: Färsk pasta med ramslökspesto, mozzarella, sparris och gröna tomater 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-03-29 16:00:57
Lunchmeny Vecka 13 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad kyckling med råstekt potatis, bakad tomat och örtsmör
Tisdag: Fisk och skaldjursgryta med blåmusslor, saffran, morot och kokt potatis
Onsdag: Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon och grädde
Torsdag: Brödstekt sej med krossad potatis, ärtspuré, pepparrot och Sandefjordsås
Fredag: Oxfilé Africana med ris, gurka, syltlök, klementin, banan, jordnötter och currysås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Gratinerade blåmusslor med örter och vitlök Grillad kummel med citronrisotto, fänkålscrudité och ramslök Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Gratinerade blåmusslor med örter och vitlök 145 KR
Huvudrätter: Grillad kummel med citronrisotto, fänkålscrudité och ramslök 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med mojo rojo, krispig sallad pommes frites och aioli 215 KR
Vegetariskt: Canneloni med mozzarella, tomat, basilika och parmesan 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-03-22 16:00:19