Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Mon, 24 Sep 18 23:44:07 +0000 Mon, 24 Sep 18 23:44:07 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 39 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Pannbiff med rostade rotfrukter, rårörda lingon och svampstuvning
Tisdag: Dagens fångst med stekt svamp, potatispuré och kräftskum
Onsdag: Grillad kyckling med ratatouille och rostad vitlökskräm
Torsdag: Havets wallenbergare med krossad potatis, örtsallad och romsås
Fredag: Schnitzel med klyftpotatis, ärtor och béarnaisesås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Svamptoast på grillat surdegsbröd och prästost Pocherad torsk med rödbetor, bakat ägg, pepparrot samt brynt smör Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Svamptoast på grillat surdegsbröd och prästost 145 KR
Huvudrätter: Pocherad torsk med rödbetor, bakat ägg, pepparrot samt brynt smör 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med ananassalsa, srirachamajonnäs, rostad lök och pommes frites 215 KR
Vegetariskt: Svampgnocchi med picklat äpple, brysselkål och riven västerbottenost 
 165 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-09-21 16:00:43
Lunchmeny Vecka 38 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon och brynt smör
Tisdag: Sotad kummel med citronrisotto och gravad citron
Onsdag: Långbakat fläsklägg med rotfruktspuré och grov senap
Torsdag: Torskbullar med krossad potatis, gröna ärtor och romsås
Fredag: Grillad biff med potatispuré, stekt svamp, lök och persilja
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Råbiff med rostad lök, svampskum och friterad potatis Helstekt rödspätta med stekt svamp, bacon, kapris och brynt smör Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Råbiff med rostad lök, svampskum och friterad potatis 145 KR
Huvudrätter: Helstekt rödspätta med stekt svamp, bacon, kapris och brynt smör 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med ananassalsa, srirachamajonnäs, rostad lök och pommes frites 215 KR
Vegetariskt: Varm getost med svampskum, valnötter och picklad kål
 165 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-09-14 16:00:22
Lunchmeny Vecka 37 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Rimmad oxbringa med rotmos, pepparrot och senapssås
Tisdag: Fisk och skaldjursgryta med picklad fänkål, potatis och rouille
Onsdag: Pulled pork på grillad brioche med guacamole och syrad kål
Torsdag: Halstrad torsk med grön ärtpuré, rostad potatis, ärtskott och havtornsås
Fredag: Biff Rydberg med friterad potatis, äggula, senap och rödvinssky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Matjessill med bakat ägg, rödlök, jordärtskocka och brynt smör Halstrad långa med potatispuré, krondillspicklad gurka och svampskum Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Matjessill med bakat ägg, rödlök, jordärtskocka och brynt smör 145 KR
Huvudrätter: Halstrad långa med potatispuré, krondillspicklad gurka och svampskum 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med ananassalsa, srirachamajonnäs, rostad lök och pommes frites 215 KR
Vegetariskt: Varm svampsallad med potatispuré, picklad lök och bryntsmör med soya
 165 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-09-07 16:00:02
Lunchmeny Vecka 36 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad kyckling med libanesisk couscous och persiljemajonnäs
Tisdag: Kokt torsk med äggsås, krossad potatis och ångade bönor
Onsdag: Köttbullar med potatispuré, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
Torsdag: Krispig kolja med dansk remulad, citron och färskpotatis
Fredag: Ryggbiff med grillad sallad, triple fries och chilibearnaise
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Laxgubbröra på grillat surdegsbröd Halstrad kummel med svampkräm, bakad tomat, kantareller och kräftsky Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Laxgubbröra på grillat surdegsbröd 145 KR
Huvudrätter: Halstrad kummel med svampkräm, bakad tomat, kantareller och kräftsky 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Toves hamburgare på svenskt kravmärkt högrev med ananassalsa, srirachamajonnäs, rostad lök och pommes frites 215 KR
Vegetariskt: Friterad hallumi med kräm på jordärtskocka, picklad gurka, hasselnötter och kål
 165 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-09-06 17:26:34
Lunchmeny Vecka 35 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad kyckling med libanesisk couscous och persiljemajonnäs
Tisdag: Kokt torsk med äggsås, krossad potatis och ångade bönor
Onsdag: Köttbullar med potatispuré, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
Torsdag: Krispig kolja med dansk remulad, citron och färskpotatis
Fredag: Ryggbiff med grillad sallad, triple fries och chilibearnaise
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Laxgubbröra på grillat surdegsbröd Halstrad kummel med svampkräm, bakad tomat, kantareller och kräftsky Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Laxgubbröra på grillat surdegsbröd 145 KR
Huvudrätter: Halstrad kummel med svampkräm, bakad tomat, kantareller och kräftsky 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Toves hamburgare på svenskt kravmärkt högrev med ananassalsa, srirachamajonnäs, rostad lök och pommes frites 215 KR
Vegetariskt: Friterad hallumi med kräm på jordärtskocka, picklad gurka, hasselnötter och kål
 165 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-08-24 16:02:23