Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Tue, 21 Jan 20 18:02:56 +0000 Tue, 21 Jan 20 18:02:56 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 4 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Rödvinsbrässerad oxkind med mandelpotatispuré, svamp och syltlök
Tisdag: Färsk pasta med räkor, blåmusslor, soltorkadtomat och färska örter
Onsdag: Grillad kyckling ”coq au vin” med potatis, champinjon och färskost med örter
Torsdag: Havets wallenbergare med varm potatissallad, skagenröra och citron
Fredag: Grillad oxbringa på bröd med coleslaw, tomatsalsa, chilimajonnäs och pommes frites
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Ceviche på pilgrimsmussla med lime och ingefärsmajonnäs Halstrad torsk med potatispuré, bacon, syltlök och rödvinssky Mjölkchokladcréme med sorbet
Förrätter: Ceviche på pilgrimsmussla med lime och ingefärsmajonnäs 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torsk med potatispuré, bacon, syltlök och rödvinssky 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 219 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 239 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 225 KR
Vegetariskt: Gnocchi med grillad gulbeta, svecia, rostade pumpafrön och färskost 174 KR
Desserter: Mjölkchokladcréme med sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 40 KR
:

]]>
2020-01-17 16:00:24
Lunchmeny Vecka 3 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Köttbullar med potatispuré, rårörda lingon och gräddsås
Tisdag: Sesamstekt lax, glasnudlar, picklade grönsaker, jordnötter och chilimajonnäs
Onsdag: “Hjortkebab” på tunnbröd med svampmajonnäs, lingon och rökt gräddfil
Torsdag: Fisk- och skaldjursgryta med saffran, blåmusslor, vitlöksbröd och räkor
Fredag: Oxfile provencale med råstekt potatis, bacon, haricots verts och rödvinssky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Gubbröra på maltbröd med citron och örter Halstrad torsk med potatis, rödbetor, ägg, pepparrot och brynt smör Mjölkchokladcréme med sorbet
Förrätter: Gubbröra på maltbröd med citron och örter 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torsk med potatis, rödbetor, ägg, pepparrot och brynt smör 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 219 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 239 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 225 KR
Vegetariskt: Arancini med grillad auberginecrème, citron och sallad 174 KR
Desserter: Mjölkchokladcréme med sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 40 KR
:

]]>
2020-01-10 16:00:59
Lunchmeny Vecka 2 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Stängt
Tisdag: Halstrad kummel med citronrisotto, picklad fänkål och parmesan
Onsdag: Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör
Torsdag: Sotad lax med couscous, grillad paprika, citron, mynta och spiskummincréme
Fredag: Helstekt oxfilé med friterad potatis, grillad rödbeta, endive och svartvinbärsky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Friterad hasselbackspotatis med tryffel och parmesan Halstrad torsk med potatis, broccoli och smörsås med blåmusslor Mjölkchokladcréme med dagens sorbet
Förrätter: Friterad hasselbackspotatis med tryffel och parmesan 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torsk med potatis, broccoli och smörsås med blåmusslor 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 219 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 239 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 225 KR
Vegetariskt: Gnocchi med pumpapuré, salvia, oliver, fetaost och bryntsmör 174 KR
Desserter: Mjölkchokladcréme med dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 40 KR
:

]]>
2020-01-03 18:57:14
Lunchmeny Vecka 1 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag-lördag: 30/12 – 11.30-15.00 31/12 – 12.00-15.00 1/1 – Stängt 2/1 – Stängt 3/1 – Stängt 4/1 – 12.00-16.00
Avalon trerätterslunch 395 KR: Toast Skagen med stenbitsrom och rostad lök Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås alternativt Ryggbiff ”Rydberg” med friterad potatis, stekt lök, senap och rödvinsky Mjölkchokladcrème med blåbärssorbet och torkade blåbär
Förrätter: Ostron (fine de claire) med schalottenlöksvinägrett och citron 40kr/st Toast Skagen med stenbitsrom och rostad lök 145:- Kalix löjrom med smörstekt bröd, rödlök, citron och smetana 325:-
Huvudrätter: Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås 185 KR Ryggbiff ”Rydberg” med friterad potatis, stekt lök, senap och rödvinsky 235:- Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 219 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 239 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 225 KR
Vegetariskt: Färsk pasta med stekt svamp, Karl-Johan svamppesto och pamesan 189 KR
Desserter: Mjölkchokladcréme med blåbärssorbet och torkade blåbär 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 40 KR
:

]]>
2019-12-27 16:00:53
Lunchmeny Vecka 52 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag-lördag: 23/12 – 11.30-15.00 24/12 – Stängt 25/12 – Stängt 26/12 – 12.00-16.00 27/12 – 11.30-15.00 28/12 – 12.00-16.00
Avalon trerätterslunch 395 KR: Toast Skagen med stenbitsrom och rostad lök Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås alternativt Ryggbiff ”Rydberg” med friterad potatis, stekt lök, senap och rödvinsky Mjölkchokladcrème med blåbärssorbet och torkade blåbär
Förrätter: Ostron (fine de claire) med schalottenlöksvinägrett och citron 40kr/st Toast Skagen med stenbitsrom och rostad lök 145:- Kalix löjrom med smörstekt bröd, rödlök, citron och smetana 325:-
Huvudrätter: Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås 185 KR Ryggbiff ”Rydberg” med friterad potatis, stekt lök, senap och rödvinsky 235:- Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 219 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 239 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 225 KR
Vegetariskt: Färsk pasta med stekt svamp, Karl-Johan svamppesto och pamesan 189 KR
Desserter: Mjölkchokladcréme med blåbärssorbet och torkade blåbär 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 40 KR
:

]]>
2019-12-20 15:44:26