Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Tue, 22 Oct 19 09:37:42 +0000 Tue, 22 Oct 19 09:37:42 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 43 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Brässerad kyckling med sötsur dillsås, bakade morrötter och friterad spenat
Tisdag: Halstrad kummel med rostad pumpa, krabbkaka och hasselnötter
Onsdag: Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon, äpple och brynt smör
Torsdag: Grillad sej med rostad sötpotatis, glaserad grönkål, fetaost och mandelpesto
Fredag: Kalvschnitzel med stekt svamp, potatisgratäng och rödvinssky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Gratinerade blåmusslor med vitlök och örter Halstrad torsk med pepparrot, bakat ägg, rödbetor och dillkokt potatis Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Gratinerade blåmusslor med vitlök och örter 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torsk med pepparrot, bakat ägg, rödbetor och dillkokt potatis 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
Vegetariskt: Kikärtspannkaka med grillad pumpa, grönkål, getost och hasselnötter 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-10-18 16:00:00
Lunchmeny Vecka 42 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Boeuf bourguignon med potatispuré, sidfläsk, champinjoner och lök
Tisdag: Halstrad torsk med potatisterrine, trattkantareller och hummersås
Onsdag: Hjortbiffar med hasselbackspotatis, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
Torsdag: Fisk och skaldjursgryta med potatis, räkor, blåmusslor och vitlöksbröd
Fredag: Helstekt oxfilé med örtrostad potatis, vinbärsgelé och kantarellsås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Gratinerade havskräftor med ört och vitlökssmör Halstrad uer med rostad pumpa, kroppkakor, svamp och smörsås Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Gratinerade havskräftor med ört och vitlökssmör 145 KR
Huvudrätter: Halstrad uer med rostad pumpa, kroppkakor, svamp och smörsås 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
Vegetariskt: Dumplings med kantareller, grönkål, inlagd majrova och ädelostsås 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-10-11 15:00:33
Lunchmeny Vecka 41 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Långbakad oxbringa med rotfrukter, inlagd gurka, pepparrot och senap
Tisdag: Torsk queneller med mandelpotatispuré, syrade örter och romsås
Onsdag: Grillad kyckling med pommes Anna, rostade grönsaker och stiltonsås
Torsdag: Örtbakad kummel med citronrisotto, fänkålssallad och kräftskum
Fredag: Biff Rydberg med stekt potatis, lök, persilja, senap, äggula och rödvinssky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Pilgrimsmussla gratinerad i sitt skal med spenat, aioli och gruyere Halstrad torsk med potatispuré, sidfläsk, champinjoner och rödvinssky Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Pilgrimsmussla gratinerad i sitt skal med spenat, aioli och gruyere 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torsk med potatispuré, sidfläsk, champinjoner och rödvinssky 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
Vegetariskt: Stekt gnocchi med salvia, vitlök, butternutpumpa och smetana 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-10-05 14:45:02
Lunchmeny Vecka 40 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Viltfärsbiffar med potatispuré, svamp, gelé och enbärsgräddsås
Tisdag: Smörstekt torsk med potatis, räkor, ägg, riven pepparrot och brynt smör
Onsdag: Grillad flankstek med rostad potatis, sotad majs, grönkål och basilikacrème
Torsdag: Sesamstekt lax med stekt ris, syrad kål, hackade jordnötter och sojaemulsion
Fredag: Schnitzel med stekt potatis, haricots verts, lök och béarnaisesås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Jordärtskockssoppa med sidfläsk, äpple och vitlöksbröd Rödtunga med glaserad potatis, trattkantareller och grillad citron Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Jordärtskockssoppa med sidfläsk, äpple och vitlöksbröd 145 KR
Huvudrätter: Rödtunga med glaserad potatis, trattkantareller och grillad citron 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
Vegetariskt: Rigatoni med trattkantareller, parmesan, tomat och basilika 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-09-27 16:00:23
Lunchmeny Vecka 39 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad kyckling med bönrisotto, parmesan, gremolata och grillad citron
Tisdag: Fisk och skaldjursgryta med saffran, vitvin, grädde och morotscrudité
Onsdag: Boeuf Bourguignon med potatispuré, bacon, lök och champinjoner
Torsdag: Auroralax med örtpotatis, friterade rotfrukter och smörsås med stenbitsrom
Fredag: Grillad oxfilé med rostad potatis, tomatsallad och béarnaisesås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon trerätterslunch 395 KR: Hummersoppa med cognacsgrädde och krutonger Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, pepparrot och brynt smör Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Hummersoppa med cognacsgrädde och krutonger 145 KR
Huvudrätter: Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, pepparrot och brynt smör210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
Vegetariskt: Svampsoppa med svamp från Svartedalen och rostad jordärtskocka 169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-09-20 16:00:00