Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Fri, 22 Feb 19 08:51:32 +0000 Fri, 22 Feb 19 08:51:32 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 8 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad oxbringa med rotfruktspuré, inlagd gurka, pepparrot och senapssky
Tisdag: Torskqueneller med mandelpotatispuré, gräslök och kaviarsås
Onsdag: Boeuf bourguignon på högrev med champinjoner, sidfläsk och rostad potatis
Torsdag: Sesamstekt lax med stekta nudlar, jordnötter, koriander, groddar och het dipp
Fredag: Grillad kyckling med saltrostad potatis, grillad gulbeta, chilisås och aioli
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Klassisk toast Skagen med brioche och citron Brödstekt sejrygg med stuvad potatis, krispig persiljerot och gurka Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Klassisk toast Skagen med brioche och citron 145 KR
Huvudrätter: Brödstekt sejrygg med stuvad potatis, krispig persiljerot och gurka 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med mojo rojo, krispig sallad pommes frites och aioli 215 KR
Vegetariskt: Svamprisotto med buffelmozzarella, vitlökskrutonger och örter 
169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-02-15 16:00:10
Lunchmeny Vecka 7 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Pannbiff med potatispuré, stekt lök, pressgurka, lingon och gräddsås
Tisdag: Brödstekt torsk med ärtor, mynta, krossad potatis och sandefjordsås
Onsdag: Friterad kyckling med stekt råris, grillade grönsaker och sötsur sås
Torsdag: Fish and chips på kolja med pickles, dillmajonnäs och pommes frites
Fredag: Grillat högrev med champinjoner, sidfläsk, potatispuré och champinjonsås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Sojarimmad lax med kimchi, rostat bovete och yuzumajonnäs Helstekt rödtunga med champinjoner, bacon, lök, citron och brynt smör Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Sojarimmad lax med kimchi, rostat bovete och yuzumajonnäs 145 KR
Huvudrätter: Helstekt rödtunga med champinjoner, bacon, lök, citron och brynt smör 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med mojo rojo, krispig sallad pommes frites och aioli 215 KR
Vegetariskt: Kikärtsbiffar med stekt råris, syrad rödkål och kimchimajonnäs 
 
 
169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-02-08 16:00:35
Lunchmeny Vecka 6 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad kyckling med krämig polenta, parmesan och gremulata
Tisdag: Torskbiffar med stekt ris, syrad rödkål, grillad lime och röd curry
Onsdag: Schnitzel med rostad potatis, gröna ärtor, citron och béarnaisesås
Torsdag: Lax bakad med pesto, citronrisotto, friterad grönkål och brynt smör
Fredag: Grillad flankstek med glaserade betor, pommes och dragon emulsion
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Hummersoppa med cognacsgrädde och räkor Halstrad torskrygg med potatispuré, svamp, sidfläsk och rödvinssky Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Hummersoppa med cognacsgrädde och räkor 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torskrygg med potatispuré, svamp, sidfläsk och rödvinssky 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med mojo rojo, krispig sallad pommes frites och aioli 215 KR
Vegetariskt: Saltbakade betor med getostkräm, rostade valnötter stekt bröd och honung 
 
 
169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-02-01 16:00:34
Lunchmeny Vecka 5 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Kalv i dill med honungsglaserad morot, kokt potatis och senapskräm
Tisdag: Halstrad kummel med räkor, rostad vitlökskräm och tomat
Onsdag: Pannbiff med potatispuré, friterad lök, syrad sallad och svampsås
Torsdag: Grillad lax med krossad anyapotatis, apelsinsallad och romsås
Fredag: Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och bryntsmör
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Toast Skagen på grillat bröd med citron och dill Halstrad torskrygg med potatispuré, betor, pepparrot och brynt smör Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Toast Skagen på grillat bröd med citron och dill 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torskrygg med potatispuré, betor, pepparrot och brynt smör 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med kålsallad, senap, picklad gurka, 
pommes frites och dillmajonnäs 215 KR
Vegetariskt: Färsk pasta med svamp, syrad örtsallad och parmesan 
 
169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-01-24 16:00:44
Lunchmeny Vecka 4 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Oxbringa med rotfruktspuré, pepparrot, rotfruktschips och senapssky
Tisdag: Fiskgryta med röd curry, blomkål, råris och kokosmjölk
Onsdag: Grillad kyckling med ratatouille, rostad mandelpotatis och salvia crème
Torsdag: Färsk pasta med räkor, blåmusslor, basilika, chili och vitlök
Fredag: Bookmaker toast med grillad ryggbiff, senap, pepparrot och sallad
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Moules marinieres med örter och krutonger Halstrad torskrygg med potatispuré, ostronskivling och rödvinssky Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Moules marinieres med örter och krutonger 145 KR
Huvudrätter: Halstrad torskrygg med potatispuré, ostronskivling och rödvinssky 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med kålsallad, senap, picklad gurka, 
pommes frites och dillmajonnäs 215 KR
Vegetariskt: Falafel med grillat bröd, sallad, pico de gallo och raijta 
169 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2019-01-18 16:00:40