Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Mon, 17 Dec 18 10:34:57 +0000 Mon, 17 Dec 18 10:34:57 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 51 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Långbakat hjortlägg på grillad brioche, kimchicoleslaw och pommes frites
Tisdag: Fisk och skaldjursgryta med saffran, vinkokt fänkål och blåmusslor
Onsdag: Pannbiff med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Torsdag: Pocherad torsk med grillad broccoli, kokt potatis och äggsås
Fredag: Wallenbergare med ärtor, rårörda lingon, potatispuré och brynt smör
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Svampsoppa med bacon och smetana Helstekt rödtunga meuniere med champinjoner, bacon och brynt smör Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Svampsoppa med bacon och smetana 145 KR
Huvudrätter: Helstekt rödtunga meuniere med champinjoner, bacon och brynt smör 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med kålsallad, senap, picklad gurka, 
pommes frites och dillmajonnäs 215 KR
Vegetariskt: Färsk pasta med champinjoner, picklad lök, friterad grönkål och svampsås 
175 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2018-12-14 16:00:35
Lunchmeny Vecka 50 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Boeuf bourguignon på högrev med potatispuré svamp och bacon
Tisdag: Grillad lax med citronrisotto, sotad spenat och brynt smör
Onsdag: Schnitzel med rostad potatis, tomatsallad och béarnaisesås
Torsdag: Halstrad torsk med rödbetor, bacon, kapris, citron och brynt smör
Fredag: Oxfilé provencale med råstekt potatis bacon, haricotsverts och vitlökssmör
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Fransk löksoppa med krutong och gruyère Halstrad Uer med ärtpuré, friterad potatis, forellrom och smörsås Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Fransk löksoppa med krutong och gruyère 145 KR
Huvudrätter: Halstrad Uer med ärtpuré, friterad potatis, forellrom och smörsås 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med kålsallad, senap, picklad gurka, 
pommes frites och dillmajonnäs 215 KR
Vegetariskt: Kikärtsburgare med kålsallad, picklad gurka, pommes frites och dillmajonnäs 
175 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR
:

]]>
2018-12-07 16:00:11
Lunchmeny Vecka 49 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad kycklinglårfilé med rostade korn, russin, spiskummin och citronsky
Tisdag: Halstrad torskfilé med krämig polenta, rökt parmesan och brynt smör
Onsdag: Köttbullar med potatispuré, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
Torsdag: Fiskgryta med kokosmjölk, rödcurry, sötpotatis och koriander
Fredag: Biff Rydberg med senap, pepparrot, äggula, stekt potatis och rödvinssky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Marinerad pilgrimsmussla med yuzu, ananas och brynt smör Grillad kummelrygg med gräddkokt grönkål, bacon och potatispuré Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Marinerad pilgrimsmussla med yuzu, ananas och brynt smör 145 KR
Huvudrätter: Grillad kummelrygg med gräddkokt grönkål, bacon och potatispuré 210 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med kålsallad, senap, picklad gurka, 
pommes frites och dillmajonnäs 215 KR
Vegetariskt: Gnocchi med grönkål, blåmögelost och rostade hasselnötter 
175 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-11-30 16:00:14
Lunchmeny Vecka 48 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillat och långbakt fläsk med rotfruktspuré, senapssky och pepparrot
Tisdag: Grillad lax med sötpotatispuré, sotad pak choi och citronette
Onsdag: Pannbiff med karamelliserad lök, potatispuré, gräddsås och lingon
Torsdag: Panerad torsk med dansk remoulad, varm potatissallad och citron
Fredag: Schnitzel Holstein med anjovis, ägg och stekt potatis
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Toast Skagen på grillat surdegsbröd Smörstekt rödtungafilé med glaserade morötter och apelsinsmörsås Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Toast Skagen på grillat surdegsbröd145 KR
Huvudrätter: Smörstekt rödtungafilé med glaserade morötter och apelsinsmörsås 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med kålsallad, senap, picklad gurka, 
pommes frites och dillmajonnäs 215 KR
Vegetariskt: Getostkroketter med varma betor, stekt sallad och honung 
165 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-11-23 16:00:34
Lunchmeny Vecka 47 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör
Tisdag: Smörstek torsk med dillslungad potatis, broccoli och äggsås
Onsdag: Långbakat kalvlägg med rostad pumpa, grönkål och senapsky
Torsdag: Fisk & skaldjursgryta med potatis, fänkål och rouille
Fredag: Grillad flankstek med pommes chateau, tomatsallad och dragonemulsion
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 395 KR: Moules marinieres med torrcider och citronverbena Halstrad uer med potatispuré, syrad rödkål och beurre blanc Chokladmousse med krisp och sorbet
Förrätter: Moules marinieres med torrcider och citronverbena 145 KR
Huvudrätter: Halstrad uer med potatispuré, syrad rödkål och beurre blanc 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med kålsallad, senap, picklad gurka, 
pommes frites och dillmajonnäs 215 KR
Vegetariskt: Grillad rotselleri med mörkokt spetskål, rostat bovete och äpple 
165 KR
Desserter: Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel 35 KR Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR
:

]]>
2018-11-16 16:00:52