SWEET DREAMS – FRÅN 1495:- PER PERSON

SWEET DREAMS – Unna er det stora extra, bo i en av våra sviter.

Vi fortsätter med våra oemotståndliga svitpriser. Njut av ett dygn, eller mer i våra sviter som är inredda för tankeväckande reflektioner, där man kan betrakta konst- och ikoniska designmöbler, inte bara på sviten utan i hela hotellet. Ikoner av sin tid och konst i samtiden.

Ta med dig din respektive eller god vän och njut av boendet i någon av våra tre sviter:

SVIT VALLGATAN –  FRÅN 2995:-/NATT (ORDINARIE PRIS 5095:-) 

Den här sviten hittar ni på våning 6 med stora panoramafönster ut mot Kungsportsplatsen. Vallgatan är 50 kvm stor och inkluderar ett separat sovrum, ett stort badrum med både badkar och separat dusch samt ett vardagsrum med sittgrupp. Vill ni hellre sitta ute finns en liten terrass där ni kan avnjuta ett glas vin på bästa spanläge.

SVIT KUNGSTORGET – FRÅN 3495:-/NATT (ORDINARIE PRIS 5895:-)

Svit Kungstorget är även den belägen på våning 6. Precis som på Svit Vallgatan har ni stora panoramafönster ut mot Kungsportsplatsen. Kungstorget är 56 kvm stor och inkluderar ett separat sovrum, ett stort badrum med både badkar och separat dusch samt ett vardagsrum med sittgrupp och matsalsbord. Dessutom finns ett minigym samt en brasa som kan ses både från vardagsrummet och sängen. Önskar ni sitta ute finns en liten terrass där ni kan avsluta kvällen med något gott att dricka.

PENTHOUSE – FRÅN 6990:-/NATT (ORDINARIE PRIS 12 990:-)              

Kronjuvelen på Avalon – vår Penthousesvit på hela 85 kvm högst upp i hotellet. Här hittar ni bland annat konst från Hasse Persson, ett SMEG-kylskåp med exklusiv minibar, två ljudanläggningar från Bang & Olufsen, bubbelbadkar och bastu samt en storslagen utsikt. Bäst av allt är dock att ni har poolen och terrassen för er själva från kl 18.00 på kvällen till kl 12.00 nästkommande dag.

Erbjudandet är giltigt alla dagar mellan den 10/1 – 31/3 Först till kvarn gäller.

Poolen och terrassen är stängd för säsongen och öppnar igen i april.

Alla priser gäller för två personer inklusive frukost.

Maila till Kamilla.grodzki@avalonhotel.se som är vår hotellchef så guidar hon dig rätt mellan dagar
och priser. Kan endast bokas exklusivt via Kamilla Grodzki.