SWEET DREAMS – FRÅN 1495:- PER PERSON

SWEET DREAMS – Unna er det stora extra, bo i en av våra sviter i vår.

Vi fortsätter med våra oemotståndliga svitpriser resten av vintern/våren. Njut av ett dygn, eller mer i våra sviter som är inredda för tankeväckande reflektioner, där man kan betrakta konst- och ikoniska designmöbler, inte bara på sviten utan i hela hotellet. Ikoner av sin tid och konst i samtiden.

Ta med dig din respektive eller god vän och njut av boendet i någon av våra tre sviter:

SVIT VALLGATAN – 2990:-/NATT (ORDINARIE PRIS 5095:-) 

Den här sviten hittar ni på våning 6 med stora panoramafönster ut mot Kungsportsplatsen. Vallgatan är 50 kvm stor och inkluderar ett separat sovrum, ett stort badrum med både badkar och separat dusch samt ett vardagsrum med sittgrupp. Vill ni hellre sitta ute finns en liten terrass där ni kan avnjuta ett glas vin på bästa spanläge.

SVIT KUNGSTORGET – 3490:-/NATT (ORDINARIE PRIS 5895:-)

Svit Kungstorget är även den belägen på våning 6. Precis som på Svit Vallgatan har ni stora panoramafönster ut mot Kungsportsplatsen. Kungstorget är 56 kvm stor och inkluderar ett separat sovrum, ett stort badrum med både badkar och separat dusch samt ett vardagsrum med sittgrupp och matsalsbord. Dessutom finns ett minigym samt en brasa som kan ses både från vardagsrummet och sängen. Önskar ni sitta ute finns en liten terrass där ni kan avsluta kvällen med något gott att dricka.

PENTHOUSE – 5990:-/NATT (ORDINARIE PRIS 12 990:-)              

Kronjuvelen på Avalon – vår Penthousesvit på hela 85 kvm högst upp i hotellet. Här hittar ni bland annat konst från Hasse Persson, ett SMEG-kylskåp med exklusiv minibar, två ljudanläggningar från Bang & Olufsen, bubbelbadkar och bastu samt en storslagen utsikt.

Erbjudandet är giltigt alla dagar hela våren mellan den 21/1 och 30/4. Först till kvarn gäller.

Vänligen notera att poolen och terrassen är stängd för säsongen och öppnar åter i slutet på april.

Alla priser gäller för två personer inklusive frukost.

Maila till Kamilla.grodzki@avalonhotel.se som är vår hotellchef så guidar hon dig rätt mellan dagar
och priser. Kan endast bokas exklusivt via Kamilla Grodzki.