SVITMESTER

SVITMESTER – UNNA ER NÅGOT EXTRA LYXIGT I SOMMAR.

Vill ni unna er något extra lyxigt i sommar, gör ni det bäst hos oss. Välj en av våra tre väldesignade sviter som utöver design också har tankeväckande konst på väggarna, allt ifrån Hasse Persson (foto) till Peter Apelgren (måleri).

Ta med dig din respektive eller god vän och njut av boendet i någon av våra tre sviter. Just nu har du
möjlighet att boka detta exklusiva boende till riktiga superpriser:

SVIT VALLGATAN – 2990:-/NATT (ORDINARIE SOMMARPRIS 5095:-) 

Den här sviten hittar ni på våning 6 med stora panoramafönster ut mot Kungsportsplatsen. Vallgatan är 50 kvm stor och inkluderar ett separat sovrum, ett stort badrum med både badkar och separat dusch samt ett vardagsrum med sittgrupp. Vill ni hellre sitta ute finns en liten terrass där ni kan avnjuta ett glas vin på bästa spanläge.

SVIT KUNGSTORGET – 3490:-/NATT (ORDINARIE SOMMARPRIS 5895:-)

Svit Kungstorget är även den belägen på våning 6. Precis som på Svit Vallgatan har ni stora panoramafönster ut mot Kungsportsplatsen. Kungstorget är 56 kvm stor och inkluderar ett separat sovrum, ett stort badrum med både badkar och separat dusch samt ett vardagsrum med sittgrupp och matsalsbord. Dessutom finns ett minigym samt en brasa som kan ses både från vardagsrummet och sängen. Önskar ni sitta ute finns en liten terrass där ni kan avsluta kvällen med något gott att dricka.

PENTHOUSE – 5990:-/NATT (ORDINARIE SOMMARPRIS 12 990:-)              

Kronjuvelen på Avalon – vår Penthousesvit på hela 85 kvm högst upp i hotellet. Här hittar ni bland annat konst från Hasse Persson, ett SMEG-kylskåp med exklusiv minibar, två ljudanläggningar från Bang & Olufsen, bubbelbadkar och bastu samt en storslagen utsikt. Men det bästa av allt är naturligtvis terrassen och poolen som ni har exklusiv tillgång till mellan klockan 18.00 och 12.00 nästkommande dag. Avsluta aftonen med ett kvällsdopp.

Erbjudandet är giltigt alla dagar hela sommaren mellan den 1/7 och 16/8. Först till kvarn gäller.

Poolen och terrassen är öppen för hotellets gäster mellan kl 12-18 varje dag. Vår pool uppfyller kravet på mängden fritt klor per liter vatten som krävs för att desinficera vattnet från Coronaviruset.

Alla priser gäller för två personer, inklusive frukost och tillgång till pool och terrass mellan klockan 12.00-18.00.

Maila till Kamilla.grodzki@avalonhotel.se som är vår hotellchef så guidar hon dig rätt mellan dagar
och priser. Kan endast bokas exklusivt via Kamilla Grodzki.