BO TRE NÄTTER – FÅ 50% RABATT PÅ TREDJE NATTEN

Göteborg har massor att uppleva. För er som vill vara lite längre i Göteborg så har vi knåpat ihop ett lite lyxigt och förmånligt erbjudande. Bor ni tre nätter i ett av våra Superior Open Bathrum så ger vi er 50% rabatt på tredje natten.

Avalon ligger verkligen hypercentralt, varför inte ta en shoppingtur, börja på Södra Larmgatan precis utanför hotellet, vidare till Magasinsgatan och tillbaka till Avalon via Vallgatan. Här ligger lite mindre butiker med personlighet, några innergårdar och fikaställen i topp-Sverige-klass. NK Göteborg ligger på bekvämt avstånd, ett halvlångt stenkast. Paddanbåtarna, sightseeing, Rib-båtar och Saluhallen är fina grannar till Avalon. Missa inte Trädgårdsföreningen eller varför inte en tur till Botaniska trädgården som ligger granne med Slottsskogen.

Väl tillbaka på hotellet så Svemesternjut av räkmacka och väl kylda drycker på vår span-vänliga uteservering och missa för all del inte vår ”Bucket list” pool högst upp i hotellet, öppen varje dag 12.00 – 18.00 för alla våra hotellgäster, resten av tiden är den reserverad för vår Penthousesvit.

Erbjudandet är giltigt alla dagar i perioden 30/6 – 30/9.

 

Du kan även boka ditt paket via telefon +46 31 751 02 00 – Uppge Kod SUMMER20