AVALON SHOWPAKET

Avalon erbjuder ett fartfyllt paket tillsammans med Park Lane: PARK LANE ROCK SHOW

På med förstärkaren, maxa volymen, fixa frisyren och koppla in luftgitarren. Sätt dig till bords för nu drar vi igång en helkväll med fantastisk mat och dryck tillsammans med våra artister och husbandet Hit It. Välkommen till en krogshow som bjuder på ett färgsprakande äventyr genom rockmusikens historia.

Kvällen inleds i Memphis tillsammans med The King – Elvis och de klassiska låtarna som byggde grunden för all framtida rock n roll. Spänn fast säkerhetsbältet och åk med på en musikalisk resa från kust till kust, från Guns N Roses i Los Angeles till Bruce Springsteen i New Jersey och allt däremellan. Hör artisterna berätta historien om den svenska rockmusiken, från Sven-Ingvars till Ebba Grön. Självklart avslutar vi med allsång, glitter, gitarrsolon och 80-tals spandex-rock!

Park Lane Rock Show spelas t.o.m. 1:a juni 2019. Dörrarna öppnas kl 18.30 för insläpp och ni välkomnas att sätta er till bord för att avnjuta mat, dryck och show. Park Lane Rock Show spelas generellt torsdag till lördag. Showen pågår till ungefär 23.00. På helgerna (fredag och lördag) förvandlas showkrogen till en av Göteborgs hetaste nattklubbar, direkt efter föreställningen.

Välkommen till en helkväll med mat, dryck och show i toppklass.

I vårt AVALON Showpaket ingår:

  • Övernattning med del i dubbelrum (standard)
  • Showbiljett – Park Lane Rock Show
  • Garderobsavgift
  • 3-rättersmiddag på Park Lane
  • Avalons lyxiga frukostbuffé

Erbjudandet gäller ankomst Torsdag, Fredag och Lördag till maj 2019.

Pris: från 1615,- per person enligt ovanstående

 

Detta paket måste med anledning av showbiljett bokas via  +46 31 751 02 00 – Uppge Kod PARK LANE