AVALON SHOWPAKET

Avalon erbjuder ett fartfyllt paket tillsammans med Park Lane: THE GREATEST STARS

På med förstärkaren, maxa volymen, fixa frisyren och koppla in luftgitarren. Sätt dig till bords för nu drar vi igång en helkväll med fantastisk mat och dryck tillsammans med våra artister. Följ med på en glittrande kväll som hyllar musikhistoriens största och starkast lysande stjärnor.

Vår musikaliska resa startar i Las Vegas tillsammans med Tom Jones och Liza Minelli och avslutas i ett gnistrande disco inferno. Där mellan blir det nostalgiska listettor, neonfärgade slagdängor från 80-talet, rockklassiker och dagens världshits framförda av våra fantastiska artister och musiker.

Park Lane The Greatest Stars har premiär den 6 september 2019 och spelas fram till våren 2020. Dörrarna öppnas kl 18.30 för insläpp och ni välkomnas att sätta er till bord för att avnjuta mat, dryck och show. Park Lane The Greatest Stars spelas fredagar och lördagar, samt även torsdagen under november och december månad. Showen pågår till ungefär 23.00. På helgerna (fredag och lördag) förvandlas showkrogen till en av Göteborgs hetaste nattklubbar, direkt efter föreställningen.

Välkommen till en helkväll med mat, dryck och show i toppklass.

I vårt AVALON Showpaket ingår:

  • Övernattning med del i dubbelrum (standard)
  • Showbiljett – Park Lane The Greatest Stars
  • Garderobsavgift
  • 3-rättersmiddag på Park Lane
  • Avalons lyxiga frukostbuffé

Erbjudandet gäller ankomst Fredag eller Lördag till våren 2020.

Pris: från 1627,- per person enligt ovanstående

 

Detta paket måste med anledning av showbiljett bokas via  +46 31 751 02 00 – Uppge Kod PARK LANE