Superior Collab med Strömstad Spa & Resort

SUPERIOR COLLAB MED STRÖMSTAD SPA & RESORT

Nu teamar vi upp med Strömstad Spa & Resort och presenterar sommarens Superior collab som ger dig mer av minnesvärt med både citypuls i Göteborg och resortchill i Strömstad – Bohuslän!

Hos våra vänner på Strömstad Spa & Resort på den vackra Bohuslänska rivieran får du härligt, lyxigt resortchill, njutomhustid, god mat och dryck och boostande tillsammanstid 10 meter från havskanten. Slappna av, relaxa och bara låt den sköna känslan infinna sig när du njuter i vår stora spaavdelning med härliga bastukoncept, pooler och utomhusjacuzzi med havsutsikt.

Resorten ligger i omedelbar närhet till en världsunik skärgård utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker med bland annat magiska Kosteröarna som är en perfekt dagsutflykt. Naturreservatet Nötholmen och Strömstad Golfklubbs 18-håls golfbana blir dina närmsta grannar samt att hela Strömstad centrums utbud, med allt från små butiker till gallerior, finns inom promenadavstånd. Läs mer om Strömstad Spa & Resort här.

Hos oss på Avalon är det centrala läget en perfekt utgångspunkt för shopping, kultur, nöjen, nattliv och ett brusande folkliv. På takterassen finns solstolar, parasoller och poolen som är klädd i mosaik med ett bälte av 24-karats guld som ger dig lycka och välgång enligt feng shui-läran. En del av poolen svävar fritt och syns från Kungsportsplatsen. På Avalon Hotel är det lätt att både göra ingenting och vad du vill.

Du får 2 + 2 övernattningar för endast 2900:-/person i Superiorrum!*

I Superior collab-dealen ingår:

På Avalon:

2 x övernattning i Superior Open Bath-rum, 2 x frukost. Fri tillgång till takterrass med pool mellan kl. 12.00-18.00, Badrock och tofflor.
Superior Open Bath-rummen om 28m2 är härliga rum med en unik öppen badrumslösning där badkaret är integrerat i rummets inredning. Från badkaret kan du njuta av utsikten, titta på TV eller lyssna på musik. Den moderna inredningen med generösa detaljer som bland annat Arne Jacobsens fåtölj “Svanen” bidrar till rummets härliga atmosfär. Integrerad arbetsplats som ger dig en komfortabel sittyta när du behöver, att resa i tjänsten skall vara bekvämt.
Alla Superior Open Bath har fransk balkong samt separat dusch i badrummet.

På Strömstad Spa & Resort:

2 x övernattning i Superiorrum, 2 x frukost, entre till spa & relax med olika bastu- och poolkoncept, Gym 24h + träningspass, Badrock och tofflor.
I de rymliga superiorrummen bor du bekvämt och skönt på 46m2 med vardagsrum med soffgrupp, separat sovrum med twinbeds, badrum med badkar och rummen har balkong. Superiorrummen ligger i sidobyggnaden, 30 m från huvudbyggnaden.

Välj hur du vill kombinera citypuls och resortchill; först en tur till Strömstad och avsluta sedan på Avalon eller omvänt – alternativt besök oss vid olika tillfällen framöver, dock ska båda vistelserna nyttjas innan 16 augusti, 2020.

 

Gör din bokningsförfrågan via formuläret på Strömstad Spa & Resorts hemsida eller uppge kod: COLLAB och maila booking@stromstadspa.se för att nyttja dealen. För att koordinera denna kampanj på ett smidigt sätt kan bokningar endast göras genom Strömstad Spa & Resort.

*Erbjudandet gäller i mån av plats för ankomster t.o.m 16/8, 2020.