SVEMESTER MED STENUNGSBADEN

KOMBINERA GÖTEBORG MED HAV OCH BOHUSLÄN

Ljumma sommarkvällar, aktiviteter vid havet, urban staycation – satsa på svemester i sommar och kombinera Göteborg med hav och Bohuslän.

Två nätter på Avalon Hotel och två nätter på Stenungsbaden Yacht Club
10% rabatt på rum och frukost (best available rate)

Stenungsbaden ligger dryga halvtimmen från Göteborg och är en nästintill magisk plats. Här bor ni havsnära, bara ett stenkast från kajen och det salta Bohuslänska vattnet. På sommarhalvåret är det nära till bad och pulshöjande utomhusaktiviteter som volleyboll och en utmanande hinderbana. Oavsett vad du gör hos oss tror vi att du kommer älska västkusten och Bohuslän lika mycket som vi gör.

Hos oss på Avalon är det centrala läget en perfekt utgångspunkt för shopping, kultur, nöjen, nattliv och ett brusande folkliv. Till och med den 4 oktober går det även bra att nyttja vår takterass med tillhörande pool. En del av poolen svävar fritt och syns från Kungsportsplatsen. På Avalon Hotel är det lätt att både göra ingenting och vad du vill.

Priset inkluderar:
Logi, 4 nätter (2 nätter på Avalon och 2 nätter på Stenungsbaden)
Frukostbuffé
Entré till gym och träningspass på Stenungsbaden
Poolentré på Avalon, 12:00-18:00, i mån av plats
Fri parkering på Stenungsbaden
Fritt wifi på båda hotellen
Incheckning från 15:00
Utcheckning fram till 11:00
Paketet är avbokningsbart kl 18:00 dagen innan ankomst.

Gör din bokningsförfrågan via formuläret på Stenungsbaden hemsida för att nyttja dealen. För att koordinera denna kampanj på ett smidigt sätt kan bokningar endast göras genom Stenungsbaden.

*Erbjudandet gäller i mån av plats under perioden 2 juli till 22 augusti 2021