AVALONS SVIT-PAKET

NJUTARENS LYXIGA WEEKEND

Vi vet att alla vill bo och mötas på Avalon. Egentligen. Här börjar dagarna och här slutar de. Och vi arbetar alltid på uppdrag av dig som förväntansfull gäst. Vår roll är att göra vistelsen minnesvärd och meningsfull. Nu har vi komponerat två svit-paket som vi lovar är något extra speciellt. Välkommen till Avalon!

VÅRT SVIT-PAKET
Hur ni tar er till Avalon är naturligtvis helt valfritt men tar ni bilen, stannar ni precis utanför hotellets entré så ser vi till att parkera bilen i vårt hotellgarage samtidigt som ni checkar in. På rummet väntar en välkomnande VIP-bricka med godsaker tillsammans med ett gott glas vin (eller alkoholfritt alternativ).

På kvällen är ni välkomna till vår restaurang där vi serverar en 4-rätters avsmakningsmeny följt av fria aktiviteter i baren eller någonstans i Göteborgs pulserande nöjesliv. Sedan väntar skön sömn i lyxiga sängar.

På morgonen efteråt får ni njuta av vår omtyckta frukostbuffé. Priset är 1.995,- per person för Svit Kungstorget och 2.995,- per person för vår Penthouse Svit och inkluderar ovan innehåll. Vi lovar att ni kommer att trivas.

Boka via e-post info@avalonhotel.se
Uppge bokningskod: SVITPAKET

Vi ses.