Avaloncation – Staycation i Göteborg

STAYCATION PÅ AVALON – AVALONCATION

Upplev sommaren i Göteborg och bo hos oss på Avalon Hotel. Vårt Avaloncationpaket passar utmärkt för dig som ska hemestra i sommar. Paketet inkluderar övernattning i ett av våra Standardrum för två personer och en välsmakande trerättersmeny, bestående av säsongens noga utvalda råvaror. Menyn är speciellt komponerad av vår kökschef för att göra er kväll hos oss till något extra. Vårt Avaloncation är för er som vill komma iväg, utan att för den sakens skull behöva åka utomlands. Pris 995 kr per person enligt nedan.

I vårt AVALONCATION-PAKET ingår:

  • Övernattning med del i dubbelrum (Standardrum)
  • 3-rättersmeny i vår Restaurang Avalon Restaurang & Bar
  • Frukost

Vi har gott om luftiga sittplatser i vår restaurang och på vår uteservering och följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens krav på gles möblering och bordsservering.

Erbjudandet gäller alla dagar utom söndagar då vår restaurang och bar är stängd. Erbjudandet är giltigt fr.o.m. den 16 juni april till och med den 31 augusti 2020 och gäller ett begränsat antal rum.

PS. Önskar ni ett lite större rum med fransk balkong och badkar mitt i rummet? Då är det Avaloncation Superior ni ska boka.

Du kan även boka ditt paket via telefon +46 31 751 02 00 – Uppge Kod AVALONCATION