Avaloncation – Staycation i Göteborg –
Från 945:- per person

STAYCATION PÅ AVALON – AVALONCATION

Släpp allt för en dag och bo hos oss på Avalon Hotel. Vårt Avaloncationpaket passar utmärkt för dig som vill njuta av ett lyxigt boende och utsökt middag. Paketet inkluderar övernattning i ett av våra Standardrum för två personer och en välsmakande trerättersmeny, bestående av säsongens noga utvalda råvaror. Menyn är speciellt komponerad av vår kökschef för att göra er kväll hos oss till något extra. Vårt Avaloncation är för er som vill komma iväg, utan att för den sakens skull behöva åka utomlands. Pris från 995 kr per person till och med 16 augusti 2021, därefter från 945 kr per person till och med den 31 augusti 2021.

I vårt AVALONCATION-PAKET ingår:

  • Övernattning med del i dubbelrum (Standardrum)
  • 3-rättersmeny i vår restaurang (se meny nedan)
  • Frukost

Vi har gott om luftiga sittplatser i vår restaurang och följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens krav på gles möblering och bordsservering.

Klicka här för att se aktuell meny.

Vår restaurang och bar är öppen söndagar mellan 11 juli 2021 och 8 augusti 2021. Övriga söndagar är restaurang och bar stängd. Erbjudandet är giltigt till och med den 31 augusti 2021 och gäller ett begränsat antal rum.

PS. Önskar ni ett lite större rum med fransk balkong och badkar mitt i rummet? Då är det Avaloncation Superior ni ska boka.

Du kan även boka ditt paket via telefon +46 31 751 02 00 – Uppge Kod AVALONCATION