Avaloncation Deluxe – Staycation i Göteborg –
Från 1395:- per person

STAYCATION PÅ AVALON – AVALONCATION DELUXE

Släpp allt för en dag och bo hos oss på Avalon Hotel. Vårt Avaloncationpaket passar utmärkt för dig som vill njuta av ett lyxigt boende och utsökt middag. Paketet inkluderar övernattning i ett av våra härliga Deluxe Panoramarum för två personer, en välkomstdrink (cava eller alkoholfritt) till middagen, en välsmakande trerättersmeny, bestående av säsongens noga utvalda råvaror. Menyn är speciellt komponerad av vår kökschef för att göra er kväll hos oss till något extra. Vårt Avaloncation är för er som vill komma iväg, utan att för den sakens skull behöva åka utomlands. Pris från 1395 kr per person till och med den 30 oktober 2021, därefter från 1595 SEK per person till och med 8 januari 2022.

I vårt AVALONCATION-DELUXE-PAKET ingår:

  • Övernattning med del i dubbelrum (Deluxe Panoramarum)
  • 3-rättersmeny i vår restaurang (se meny nedan)
  • En välkomstdrink (cava eller alkoholfritt) till middagen
  • Frukost

Vi har gott om luftiga sittplatser i vår restaurang och följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens krav på gles möblering och bordsservering.

Klicka här för att se aktuell meny.

Erbjudandet gäller alla dagar utom söndagar då vår restaurang och bar är stängd. Erbjudandet är giltigt från och med 1 september 2021 till och med den 8 januari 2022 och gäller ett begränsat antal rum.

Du kan även boka ditt paket via telefon +46 31 751 02 00 – Uppge Kod AVALONCATION DELUXE