Avaloncation Deluxe – Staycation i Göteborg

STAYCATION PÅ AVALON – AVALONCATION DELUXE

Upplev sommaren i Göteborg och bo hos oss på Avalon Hotel. Vårt Avaloncationpaket passar utmärkt för dig som ska hemestra i sommar. Paketet inkluderar övernattning i ett av våra härliga Deluxe Panoramarum för två personer, en välkomstdrink (cava eller alkoholfritt) till middagen, en välsmakande trerättersmeny, bestående av säsongens noga utvalda råvaror. Menyn är speciellt komponerad av vår kökschef för att göra er kväll hos oss till något extra. Vårt Avaloncation är för er som vill komma iväg, utan att för den sakens skull behöva åka utomlands. Pris 1495 kr per person enligt nedan.

I vårt AVALONCATION-DELUXE-PAKET ingår:

  • Övernattning med del i dubbelrum (Deluxe Panoramarum)
  • 3-rättersmeny i vår Restaurang Avalon Restaurang & Bar
  • En välkomstdrink (cava eller alkoholfritt) till middagen
  • Frukost

Vi har gott om luftiga sittplatser i vår restaurang och på vår uteservering och följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens krav på gles möblering och bordsservering.

Erbjudandet gäller alla dagar utom söndagar då vår restaurang och bar är stängd. Erbjudandet är giltigt från och med den 16 juni till och med den 31 augusti 2020 och gäller ett begränsat antal rum.

PS. Önskar ni avsluta kvällen med ett glas vin på er egen insynsskyddade terrass kan ni uppgradera till ett av våra Deluxe Terrassrum för 300 kr extra per rum och natt.

Du kan även boka ditt paket via telefon +46 31 751 02 00 – Uppge Kod AVALONCATION DELUXE