Tillbaka till bloggen
30 september, 2014

Just nu så går jag en sommelier kurs på Elite Plaza. Det

Just nu så går jag en sommelier kurs på Elite Plaza. Det är kul att bli kunnigare och ge våra gäster den bästa upplevelsen och bra råd när de är här! Håll utkik här på instagram så ska jag rekommendera några av våra goda rätter med våra viner :) @avalonhotel @design_hotels #avalon_gbg #designhotels #madebyoriginals #hotelavalon #avalon #avalonhotel #göteborg #gothenburg #design #interior #hotel #avalonism #instagramtakeover #vin #Eliteplaza

Just nu så går jag en sommelier kurs på Elite Plaza. Det är kul att bli kunnigare och ge våra gäster den bästa upplevelsen och bra råd när de är här! Håll utkik här på instagram så ska jag rekommendera några av våra goda rätter med våra viner 🙂 @avalonhotel @design_hotels #avalon_gbg #designhotels #madebyoriginals #hotelavalon #avalon #avalonhotel #göteborg #gothenburg #design #interior #hotel #avalonism #instagramtakeover #vin #Eliteplaza