Tillbaka till bloggen
29 september, 2014

Hej jag heter Thomas och är hovmästare på Avalon! Jag har

Hej jag heter Thomas och är hovmästare på Avalon! Jag har jobbat i restaurangen i 2.5 år nu och denna vecka så ska ni få följa mig och se hur en vecka bakom kulisserna i restaurangen ser ut! Säg gärna till om det är något speciellt ni vill se denna vecka  @avalonhotel @design_hotels #avalon_gbg #designhotels #madebyoriginals #hotelavalon #avalon #avalonhotel #göteborg #gothenburg #design #interior #hotel #avalonism #instagramtakeover

Hej jag heter Thomas och är hovmästare på Avalon! Jag har jobbat i restaurangen i 2.5 år nu och denna vecka så ska ni få följa mig och se hur en vecka bakom kulisserna i restaurangen ser ut! Säg gärna till om det är något speciellt ni vill se denna vecka @avalonhotel @design_hotels #avalon_gbg #designhotels #madebyoriginals #hotelavalon #avalon #avalonhotel #göteborg #gothenburg #design #interior #hotel #avalonism #instagramtakeover