Tillbaka till bloggen
3 november, 2014

Hej jag heter Kamilla och är hotellchef på Avalon! Denna v

Hej jag heter Kamilla och är hotellchef på Avalon! Denna veckan så kommer ni få följa med mig och se vad en hotellchef gör! Skulle ni ha några frågor så svarar mer än gärna på era tankar och funderingar :) @avalonhotel @design_hotels #avalon_gbg #designhotels #madebyoriginals #hotelavalon #avalon #avalonhotel #göteborg #instagramtakeover #hotellchef #theboss

Hej jag heter Kamilla och är hotellchef på Avalon! Denna veckan så kommer ni få följa med mig och se vad en hotellchef gör! Skulle ni ha några frågor så svarar mer än gärna på era tankar och funderingar 🙂 @avalonhotel @design_hotels #avalon_gbg #designhotels #madebyoriginals #hotelavalon #avalon #avalonhotel #göteborg #instagramtakeover #hotellchef #theboss