Tillbaka till bloggen
20 oktober, 2014

Hej! Jag heter Bernadette och jag är husfru på Avalon seda

Hej! Jag heter Bernadette och jag är husfru på Avalon sedan ett år tillbaka. Denna vecka ska ni få följa med oss i housekeeping teamet och se hotellet ur vårt perspektiv. Säg till om det finns något specifikt ni skulle vilja se eller veta @avalonhotel @design_hotels #avalon_gbg #designhotels #avalonhotel #göteborg #housekeeping #husfru #städa #instagramtakeover #kvalitetskontroll

Hej! Jag heter Bernadette och jag är husfru på Avalon sedan ett år tillbaka. Denna vecka ska ni få följa med oss i housekeeping teamet och se hotellet ur vårt perspektiv. Säg till om det finns något specifikt ni skulle vilja se eller veta @avalonhotel @design_hotels #avalon_gbg #designhotels #avalonhotel #göteborg #housekeeping #husfru #städa #instagramtakeover #kvalitetskontroll