BO & LEVA

Svit Kungstorget & Svit Vallgatan

Bildgalleri

Vi har 2 sviter på Avalon Hotel – Svit Kungstorget & Svit Vallgatan

Lyft blicken och ta lite mer plats. Detta är en plats där dagarna inte är som alla andra.

Hotellets fantastiska sviter lämnar litet övrigt att önska. Här finner du generösa sällskaps-, arbets- och mötes ytor. Fantastiska badrum, inredda med exklusiva material och alltid med både badkar och dusch i anslutning. Här finns alltid våra Bvlgari produkter, utsikten bjuder vi på. När det är dags att sova står det enastående sovrummet med sin nybäddade säng redo för en extraskön nattssömn. Eget minigym (Svit Kungstorget) ingår naturligtvis, det är du som bestämmer om du vill använda det.

Svit Kungstorget

Svit Kungstorget, är på hela 56 kvadratmeter och rymmer separat sovrum, ett härligt vardagsrum med fåtöljer, två balkonger, eget gym och öppen spis. En svit att njuta i, den lugna och rogivande inredningen i harmoniska färger är baserad på Arne Jacobsens välkända och omtyckta design. Här inne kan du le bakom en tidning i fåtöljen Ägget 3319.

Svit Vallgatan

Svit Vallgatan är en luftig och elegant svit på 50 kvadratmeter. Det rogivande sovrummet och det välkomnande vardagsrummet är båda inredda på Avalons karaktäristiska vis, med nordisk avskalad design och tilltalande konst. Från hela sviten och då I synnerhet från balkongen, har man en enastående utsikt över centrala Göteborg.

Bekvämligheter som du alltid finner i våra 2 sviter är badrock, tofflor, minibar, safety box, hårfön, strykbräda & strykjärn, kaffemaskin, joggingkarta, skovårdskit, tandborstset, rak-kit, klädborste, Bvlgari-produkter, 55″ TV, WiFi, bärbar B&O högtalare, extra filtar och inspirerande magasin. Svit Kungsgatan har också ett eget mini-gym.