BO & LEVA

Superior Open Bath & Superior

Bildgalleri

Mycket av mer och mer av allt

En plats där dagarna inte är som alla andra.

Här finns gott om plats att slappna av. Våra superiorrum är alltid möblerade med en separat sittgrupp, härliga Dux-sängar och som gäst i våra superiorrum har du tillgång till ett mycket bekvämt bortaboende.

SUPERIOR OPEN BATH

Härliga rum med en unik öppen badrumslösning där badkaret är integrerat i rummets inredning. Från badkaret kan du njuta av utsikten, titta på TV eller lyssna på musik. Den moderna inredningen med generösa detaljer som bla Arne Jacobsens fåtölj ”Svanen” bidrar till rummets härliga atmosfär. Integrerad arbetsplats som ger dig en komfortabel sittyta när du behöver, att resa i tjänsten skall vara bekvämt.
Alla Superior Open Bath har fransk balkong samt separat dusch i badrummet.

SUPERIOR

Rummen är skapade för maximal avkoppling. Inredningen är ombonad, färgsättningen harmonisk och sängarna självklart sköna och bekväma. Allt för din komfort.
De 28 kvadratmeter stora rummen rymmer en sittgrupp och ett stort badrum – alla med badkar. Dessutom har flera av våra superiorrum något av det lilla extra – ett minigym, egen balkong eller en rund säng.

Bekvämligheter som du alltid finner i våra superiorrum är badrock, tofflor, minibar, safetybox, hårfön, strykbräda och strykjärn, vattenkokare, två sorters te/kaffe, joggingkarta, skovårdskit, klädborste, Bvlgari-produkter, 40″ LED-tv och WiFi.