BO & LEVA

DELUXE Panorama & Terrass

Bildgalleri

För din skull – AVALON Deluxe

Vi tänker en tanke till. Det gör det värt att återvända.

Livet är till för att njutas, det är ytterligare en anledning till att vi på Avalon har totalt 14 DELUXE rum som är skapade för njutningen och meningen. Ett bortaboende när det är som allra bäst.

Deluxe Panorama

Dessa fantastiska rum ligger alla på hotellets framsida. Stora härliga fönster som sträcker sig från golv till tak ger fantastisk utsikt över Kungsportsplatsen, en av Göteborgs mest populära mötesplatser. Rummen är på 35 kvadratmeter och har inbjudande sittgrupper och sköna handtuftade mattor från Kasthall. Kingsize sängen är bäddad med våra egyptiska bomullslakan och badrummen är utrustade med både badkar och dusch. Allt för din bekvämlighet.

Deluxe Terrass

Dessa rum ligger alla på våning sex och erbjuder en härlig terrass på hela 15 kvadratmeter, som ger en fantastisk utsikt över Göteborgs myllrande stadskärna. Interiört är rummen på 30 kvadratmeter och inredda för maximal avkoppling, med en bred och bekväm säng, en skön sittgrupp och ett rejält badrum med både dusch och badkar. Musikanläggningen som kommer från Bang&Olufsen kan du bära med dig, kanske ut på terrassen eller in i badrummet.

Bekvämligheter som du alltid finner i våra deluxerum är badrock, tofflor, minibar, safety box, hårfön, strykbräda & strykjärn, vattenkokare, två sorters te/kaffe, joggingkarta, skovårdskit, klädborste, Bvlgari-produkter, 40″ TV, WiFi, bärbar musikspelare från Bang&Olufsen, extra filtar och inspirerande magasin.