Bo & Leva

Extraordinary rooms for extraordinary people

Bildgalleri

Vi vet att alla vill bo & mötas på Avalon – Egentligen. Här börjar dagarna och här slutar de.

 

Vi arbetar på uppdrag av våra förväntansfulla gäster.

Avalons roll är att göra hela vistelsen minnesvärd och göra varje ögonblick meningsfullt för våra gäster. Hotellet, med sitt läge och 101 rum med 202 bäddar, är själva fundamentet för vår verksamhet och våra gästers besök. Arkitekturen och adressen påverkar atmosfären i hög grad. Det centrala lägets möjligheter och inredningens komfort färgar av sig. Det är lätt att både göra ingenting och vad du vill.

Från sjätte våningen och uppåt ingår himlen i priset. En utpräglad stadskänsla blir en storslagen naturupplevelse. Som hotellgäst har du tillgång till vår terrass mellan kl. 12.00-18.00 under perioden maj- september (med reservation för när terrassen är abonnerad). Naturligtvis finns fri tillgång till WiFi på hela vårt hotell, det skall vara lätt att vara uppkopplad, men glöm inte att ibland stänga av, att vara nedkopplad är avkopplande. Det skall vara enkelt att vara vår gäst oavsett business or pleasure or both. Atmosfären på Avalon bygger på en avslappnad, elegant inredning och utsmyckning som låter dig vara den du är. Våra skandinaviska rötter är väl synliga och formar en skön, funktionell samtidskänsla.

24 rum har eget open bath och tre rum ett eget minigym. Alla rum håller samma höga kvalitet, det är storleken på rummen som avgör vilken av våra sex rumskategorier rummet tillhör. Våra härliga sängar är bäddade med lakan av egyptisk bomull, på vår bäddmeny väljer du själv just den kudde du längtar efter. Ta en stund och bläddra i vårt bildgalleri här ser du ett axplock av våra olika rum, funktionell arkitektur och personliga inredning.

Under den vackra ytan finns det som verkligen skapar mening. Den bästa servicen är den som inte syns och som inte märks. Den man aldrig behöver fråga efter. Det handlar om förberedelser och improvisation i samklang. Om att lyssna och se.

Imorgon börjar idag, välkommen till Avalon Hotel mer än bara tak över huvudet