Projekt tillsammans med Göteborgs Stadsmission

Like and share

Läs vidare...

LIKE & SHARE ger välgörenhetspengar till Göteborgs Stadsmission

Med start den 16 december började en försäljning av vårt exklusiva kuddfodral på Avalon Hotel, Kungstorget 9, designat av konstnären Karolina Palmér. Kuddfodralet kan köpas i vår reception men du kan även göra din beställning via marknad@svenskastadshotell.se
Pris 550:-, Hjälp oss att hjälpa! #likeandsharebyAvalon.
Överskottet från försäljningen av kuddfodralet går direkt till Göteborgs Stadsmissions arbete med utsatta barn, unga och familjer.

Bakgrund

Alla sagor har en början och förhoppningsvis ett lyckligt slut. Vår gemensamma resa startade med att två människor möttes, Mia Landin från Avalon Hotel & Ulrica Hellichius från Göteborgs Stadsmission. Tycke uppstod och trots olika verksamheter och olika bakgrund insåg vi att vi delar en gemensam grund – att alla människor är lika mycket värda.

Tillsammans skapades värdeord som alla involverade kunde stå för: vänskap, tillgänglighet, välkomnande, lika värde, gemenskap, delaktighet, möten.

Vår gemensamma resa går i konstens tecken. För Avalon Hotel är konst och kultur väldigt viktigt och ett av hotellets signum. Konstnären Karolina Palmér målade en tavla, motivet blev till ett exklusivt kuddfodral som bara går att köpa på Avalon Hotel. Konstverket kallar vi för LIKE & SHARE. Originalkonstverket kommer att hänga på hotellet under en begränsad period.

#likeandsharebyavalon

Göteborgs Stadsmission

Göteborgs Stadsmission arbetar med att hjälpa och stödja enskilda människor som lever i utsatthet. Organisationen arbetar i två huvudriktningar: ett socialt arbete finansierat av skänkta gåvor samt verksamheter upphandlade av kommun och region.

Vi drivs av en god idé – idén att stötta utsatta människor som hamnat i utsatta situationer.