Välkommen till Avalon

Upplevelsen börjar här

Här hos oss på Avalon kan du följa dina rutiner eller bryta dem

Avalon Hotel I hjärtat av Göteborg är en oas av inspiration, det centrala läget utgör en perfekt utgångspunkt och träffyta för shopping, kultur, nöjen, nattliv och ett brusande folkliv. Vårt hotell med sina 101 rum och 202 bäddar är fundamentet i vårt erbjudande.

Här finns mycket av det som skapar upplevelsen av Avalon. Arkitekturen och adressen präglar atmosfären i hög grad. Vi är ett feng shui-certifierat hotell där inredning, ljus, doft och ljud spelar stor roll. Att god mat och dryck är en del av en bra hotellupplevelse ser vi som en självklarhet.

Avalons roll är att göra hela vistelsen minnesvärd. Hotellet, med sitt läge och 101 rum med 202 bäddar,
är själva fundamentet för vår verksamhet och våra gästers besök. Arkitekturen och adressen påverkar atmosfären i hög grad. Det centrala lägets möjligheter och inredningens komfort färgar av sig. Det är lätt att både göra ingenting och vad du vill. Från sjätte våningen och uppåt ingår himlen i priset. En utpräglad stadskänsla blir en storslagen naturupplevelse. Som hotellgäst har du tillgång till vår terrass mellan kl. 12.00-18.00 under perioden maj- september (med reservation för när terrassen är abonnerad).

Avalon är ett kontantfritt hotell och vår rekommenderade åldersgräns är 20 år.

FILMEN OM VÅRA TANKAR & SKAPANDET AV AVALON HOTEL

Under den vackra ytan finns det som verkligen skapar mening. Den bästa servicen är den som inte syns, som inte märks och som man aldrig behöver fråga efter. Det handlar om förberedelser och improvisation i samklang. Om att lyssna och se. Imorgon börjar idag.

Vad önskar du av din hotellvistelse? Egentligen? Kanske en speciell frukt på rummet eller att en tidning alltid finns undanlagd för dig. Allt för ett skönt bortaboende.
Diskutera gärna önskemål och valmöjligheterna med oss som jobbar i receptionen!

Penthouse Svit, Svit, Deluxe, Superior/Superior Open bathStandard och Moderate. Avalon kan erbjuda hotellrum i sex olika kategorierAlla av skiftande storlek och karaktär. Dessutom har vi mötesrum och andra ytor som fungerar bra för större grupper.

MENINGEN – NJUTNINGEN – EGENTLIGEN