Äta & Dricka

Avalons lunch

Läs vidare...

VECKA 46
Veckans lunchrekommendation 169 kr
med sallad, bröd och smör
Serveras mellan 11:30-15:00
Vänligen notera att Avalon är en kontantfri restaurang.

  • Måndag

    Viltfärsbiffar med rostad potatis, kål, lingon, äpple och gräddsås

  • Tisdag

    Panerad lax med rostad pumpapuré, råsallad och brynt sojasmör

  • Onsdag

    Fyllda oxrullader med kokt potatis, ärtor, gräddsås och gelé

  • Torsdag

    Pocherad torsk med kokt potatis, rostad blomkål och romsås

  • Fredag

    Grillad flankstek med friterad potatis, tomatsallad med getost och rödvinssky

  • Serveras alltid med bröd och smör

    * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar

  • Avalon trerätterslunch 395 KR

    • Råbiff på kravmärkt oxe, dragoncrème, kantareller och jordärtskocka
    • Bergtunga med potatispuré, rödbetor, kapris, pepparrot och brynt smör
    • Chokladmousse med krisp och sorbet
  • Förrätter

    • Råbiff på kravmärkt oxe, dragoncrème, kantareller och jordärtskocka 145 KR
  • Huvudrätter

    • Bergtunga med potatispuré, rödbetor, kapris, pepparrot och brynt smör 210 KR
    • Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR
    • Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR
    • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR
    • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
  • Vegetariskt

    • Vårrullar med sotad svamp, råsallad, jordärtskockspuré och sojadip 169 KR
  • Desserter

    • Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR
    • Dagens sorbet eller glass 45 KR
    • Valrhona chokladtryffel 35 KR