VECKA 40
Veckans lunchrekommendation 195 kr
med sallad, bröd och smör
Serveras mellan 11:30-15:00
Vänligen notera att Avalon är en kontantfri restaurang.
-
Måndag
Köttbullar med potatispuré, picklad gurka, rårörda lingon och gräddsås
-
Tisdag
Långa med potatisstomp, blomkål, fänkål, rågbröd och sparrissås
-
Onsdag
Stekt bröd med långkokt fläsk, picklad rödlök, jalapeños, pommes frites och aioli
-
Torsdag
Smörstekt sej med potatis, hackat ägg, pepparrot, räkor och brynt smör
-
Fredag
Nattbakat kalvlägg med potatispuré, svamp, sotad lök, haricots verts och rödvinssås
-
Serveras alltid med bröd och smör
* Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
-
Avalon trerätterslunch 425 KR
- Hummersoppa med blomkål, äpple och krutonger
- Dagens lunch eller valfri klassiker
- Bakad choklad med havtornssorbet och inkokta björnbär
-
Förrätter
- Hummersoppa med blomkål, äpple och krutonger 155 KR
Löjrom från Vänern (40g), smörstekt toast, gräddfil, rödlök och citron 345:-
- Hummersoppa med blomkål, äpple och krutonger 155 KR
-
Huvudrätter
- Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 235 KR
- Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 245 KR
- Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 265 KR
- VECKANS KLASSIKER 295:-
Fisk och skaldjursgryta med tomat, fänkål, krutonger och aioli
-
Vegetariskt
- Falafel med couscous, gurka, tomat, granatäpple och myntayoghurt 195 KR
-
Desserter
- Bakad choklad med havtornssorbet och inkokta björnbär 95 KR
- Dagens sorbet eller glass 45 KR
- Valrhona chokladtryffel 45 KR