Äta & Dricka

Avalons lunch

Läs vidare...

VECKA 8
Veckans lunchrekommendation 174 kr
med sallad, bröd och smör
Serveras mellan 11:30-15:00
Vänligen notera att Avalon är en kontantfri restaurang.

  • Måndag

    Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör

  • Tisdag

    Smörstekt torsk med dillslungad potatis, blåmusslor och smörsås

  • Onsdag

    Kalvschnitzel med pommes frites, grillad tomat och béarnaisesås

  • Torsdag

    Helstekt rödtunga med potatis, svamp, betor, pepparrot och brynt smör

  • Fredag

    Biff Rydberg på oxfilé med friterad potatis, senap, lök och rödvinsky

  • Serveras alltid med bröd och smör

    * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar

  • Avalon trerätterslunch 395 KR

    • Havskräftsoppa med friterad havskräfta och äpple
    • Tryffelfärserad bergtunga med potatispuré, gurka och ostronsås
    • Mjölkchokladcréme med sorbet
  • Förrätter

    • Havskräftsoppa med friterad havskräfta och äpple 145 KR
    • Löjrom från Kalix 40g med toast, smetana, rödlök och citron 325:-
  • Huvudrätter

    • Tryffelfärserad bergtunga med potatispuré, gurka och ostronsås 210 KR
    • Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR
    • Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 219 KR
    • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 239 KR
    • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med syrlig coleslaw, bacon,
      Svecia, saltgurka och pommes frites med svartpeppardip 225 KR
  • Vegetariskt

    • Arancini med zucchini, hasselnötter och citronsås 174 KR
  • Desserter

    • Mjölkchokladcréme med sorbet 95 KR
    • Dagens sorbet eller glass 45 KR
    • Valrhona chokladtryffel 40 KR