Äta & Dricka

Avalons lunch

Läs vidare...

VECKA 50
Veckans lunchrekommendation 174 kr
med sallad, bröd och smör
Serveras mellan 11:30-15:00
Vänligen notera att Avalon är en kontantfri restaurang.

  • Måndag

    Grillad kyckling med örtrisotto, sotad rödkål och kycklingsky

  • Tisdag

    Sotad lax med sötpotatispuré, syrad fänkål, pommes allumettes och romsås

  • Onsdag

    Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon, inlagd gurka och brynt smör

  • Torsdag

    Halstrad sej med friterad potatis, blomkålspuré, rostad broccoli och musselsås

  • Fredag

    Bookmaker toast med pommes, senap, bakad äggula och pepparrotsdipp

  • Serveras alltid med bröd och smör

    * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar

  • Avalon trerätterslunch 395 KR

    • SOS, Jansson och julskinka
    • Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås
    • Blodapelsinsorbet med ingefära, risskum och rosenkvitten
  • Förrätter

    • SOS, Jansson och julskinka 145 KR
  • Huvudrätter

    • Halstrad kungsfisk med potatispuré, jordärtskocka och smörsås 210 KR
    • Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR
    • Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 219 KR
    • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 239 KR
    • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 225 KR
  • Vegetariskt

    • Gratinerad getost, sötpotatispuré, grönkål, brynt smör och stekt bröd 174 KR
  • Desserter

    • Blodapelsinsorbet med ingefära, risskum och rosenkvitten 95 KR
    • Dagens sorbet eller glass 45 KR
    • Valrhona chokladtryffel 40 KR