Äta & Dricka

Avalons lunch

Läs vidare...

VECKA 4
Veckans lunchrekommendation 174 kr
med sallad, bröd och smör
Serveras mellan 11:30-15:00
Vänligen notera att Avalon är en kontantfri restaurang.

  • Måndag

    Rödvinsbrässerad oxkind med mandelpotatispuré, svamp och syltlök

  • Tisdag

    Färsk pasta med räkor, blåmusslor, soltorkadtomat och färska örter

  • Onsdag

    Grillad kyckling ”coq au vin” med potatis, champinjon och färskost med örter

  • Torsdag

    Havets wallenbergare med varm potatissallad, skagenröra och citron

  • Fredag

    Grillad oxbringa på bröd med coleslaw, tomatsalsa, chilimajonnäs och pommes frites

  • Serveras alltid med bröd och smör

    * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar

  • Avalon trerätterslunch 395 KR

    • Ceviche på pilgrimsmussla med lime och ingefärsmajonnäs
    • Halstrad torsk med potatispuré, bacon, syltlök och rödvinssky
    • Mjölkchokladcréme med sorbet
  • Förrätter

    • Ceviche på pilgrimsmussla med lime och ingefärsmajonnäs 145 KR
  • Huvudrätter

    • Halstrad torsk med potatispuré, bacon, syltlök och rödvinssky 210 KR
    • Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR
    • Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 219 KR
    • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 239 KR
    • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 225 KR
  • Vegetariskt

    • Gnocchi med grillad gulbeta, svecia, rostade pumpafrön och färskost 174 KR
  • Desserter

    • Mjölkchokladcréme med sorbet 95 KR
    • Dagens sorbet eller glass 45 KR
    • Valrhona chokladtryffel 40 KR