Äta & Dricka

Avalons lunch

Läs vidare...

VECKA 43
Veckans lunchrekommendation 169 kr
med sallad, bröd och smör
Serveras mellan 11:30-15:00
Vänligen notera att Avalon är en kontantfri restaurang.

  • Måndag

    Brässerad kyckling med sötsur dillsås, bakade morrötter och friterad spenat

  • Tisdag

    Halstrad kummel med rostad pumpa, krabbkaka och hasselnötter

  • Onsdag

    Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon, äpple och brynt smör

  • Torsdag

    Grillad sej med rostad sötpotatis, glaserad grönkål, fetaost och mandelpesto

  • Fredag

    Kalvschnitzel med stekt svamp, potatisgratäng och rödvinssky

  • Serveras alltid med bröd och smör

    * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar

  • Avalon trerätterslunch 395 KR

    • Gratinerade blåmusslor med vitlök och örter
    • Halstrad torsk med pepparrot, bakat ägg, rödbetor och dillkokt potatis
    • Chokladmousse med krisp och sorbet
  • Förrätter

    • Gratinerade blåmusslor med vitlök och örter 145 KR
  • Huvudrätter

    • Halstrad torsk med pepparrot, bakat ägg, rödbetor och dillkokt potatis 210 KR
    • Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR
    • Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR
    • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR
    • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med karamelliserad lök, svamp från Svartedalen, bacon, picklad gurka, pommes och västerbottendip 215 KR
  • Vegetariskt

    • Kikärtspannkaka med grillad pumpa, grönkål, getost och hasselnötter 169 KR
  • Desserter

    • Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR
    • Dagens sorbet eller glass 45 KR
    • Valrhona chokladtryffel 35 KR