Äta & Dricka

Avalons lunch

Läs vidare...

VECKA 34
Veckans lunchrekommendation 169 kr
med sallad, bröd och smör
Serveras mellan 11:30-15:00
Vänligen notera att Avalon är en kontantfri restaurang.

  • Måndag

    Grillad kyckling med risotto, örtsallad och gravad citron

  • Tisdag

    Fisk & skaldjursgryta med saffran, blåmusslor, fänkål och vitlöksbröd

  • Onsdag

    Glaserad oxbringa med melon, fetaost, chilimajonnäs och friterad potatis

  • Torsdag

    Brödstekt sejfilé med grillad broccoli, färskpotatis och citronmajonnäs

  • Fredag

    Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, ärtor och brynt smör

  • Serveras alltid med bröd och smör

    * Dagens kan serveras med ett “lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar

  • Avalon trerätterslunch 395 KR

    • Toast skagen med sallad och citron
    • Färsk pasta med blåmusslor, hjärtmusslor, vittvin, vitlök, chili och tomat
    • Chokladmousse med krisp och sorbet
  • Förrätter

    • Toast skagen med sallad och citron 145 KR
  • Huvudrätter

    • Färsk pasta med blåmusslor, hjärtmusslor, vittvin, vitlök, chili och tomat 210 KR
    • Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR
    • Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR
    • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR
    • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med senap, kålsallad, silverlök, dillmajonnäs, västerbottenost och pommes frites 215 KR
  • Vegetariskt

    • Bakad sötpotatis med grillade bönor, fetaost, björnbär och nötter 169 KR
  • Desserter

    • Chokladmousse med krisp och dagens sorbet 95 KR
    • Dagens sorbet eller glass 45 KR
    • Valrhona chokladtryffel 35 KR