AVALONS SOMMARLUNCH V 28-32

Avalon sommarlunch
Serveras vecka 28-32
Måndag-söndag 12:00-16:00

FÖRRÄTTER
Burrata med endivesallad, rostad persika och pistagenötter 165:-
Löjrom från Vänern (40g) med toast, gräddfil, rödlök och citron 345:-

HUVUDRÄTTER
Pocherad torsk med färskpotatis, hackat ägg, räkor, pepparrot och brynt smör 255:-
Kalvrostbiff med rostad potatis, sommarsallad och tonnatosås 255:-
Steak sandwich på tender strip med långstekt lök, Dijonmajonnäs, tomat och pepparrot 255:-

VEGETARISKT
Citronrisotto med grillad sparris, burrata och rökta mandlar 215:-

KLASSIKER
Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 235:-
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 245:-
Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 265:-
Steak sandwich på tender strip med Dijonmajonnäs, tomat och pepparrot 255:-

DESSERTER
Jordgubbar med lättslagen grädde och vaniljglass 125:-
En kula glass eller sorbet 45:-
Chokladtryffel 45:-