FÖRRÄTTER Burrata med endivesallad, rostad persika och pistagenötter 165:-
Löjrom från Vänern (40g) med toast, gräddfil, rödlök och citron 345:-
HUVUDRÄTTER
Pocherad torsk med färskpotatis, hackat ägg, räkor, pepparrot och brynt smör 255:- Kalvrostbiff med rostad potatis, sommarsallad och tonnatosås 255:- Steak sandwich på tender strip med långstekt lök, Dijonmajonnäs, tomat och pepparrot 255:-
VEGETARISKT Citronrisotto med grillad sparris, burrata och rökta mandlar 215:-
KLASSIKER Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 235:-
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 245:-
Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 265:-
Steak sandwich på tender strip med Dijonmajonnäs, tomat och pepparrot 255:-
DESSERTER Jordgubbar med lättslagen grädde och vaniljglass 125:-
En kula glass eller sorbet 45:-
Chokladtryffel 45:-
Förrätt
Burrata med endivesallad, rostad persika och pistagenötter
Huvudrätt
Pocherad torsk med färskpotatis, hackat ägg, räkor, pepparrot och brynt smör
Eller
Kalvrostbiff med rostad potatis, sommarsallad och tonnatosås
Dessert
Jordgubbar med lättslagen grädde och vaniljglass