AVALONS

Helgmeny

Läs vidare...

AVALONS HELGLUNCHMENY Vecka 4

FÖRRÄTTER

  • Moules marinieres med örter och krutonger 145 KR

HUVUDRÄTTER          

  • Halstrad torskrygg med potatispuré, grillad svamp och portvinssky 235 KR
  • Grillad ryggbiff på bröd med sallad, senap och pepparrot 235 KR
  • Caesarsallad med Svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR
  • Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 210 KR
  • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 235 KR
  • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med kålsallad, senap, picklad gurka, pommes frites och dillmajonnäs 215 KR

VEGETARISKT

  • Falafel med grillat bröd, sallad, pico de gallo och raijta 189 KR
DESSERTER
  • Chokladmousse med krisp och sorbet 95 KR
  • En kula glass eller sorbet 45 KR
  • Valrhona chokladtryffel 35 KR
  • Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR