AVALONS

Helglunch

Läs vidare...

AVALONS HELGLUNCH – VECKA 38

FÖRRÄTTER

  • Bömlolax med grön tomat, lime, jalapeño och koriander 145 KR

 HUVUDRÄTTER

Dillbakad kolja med potatis, marinerad zucchini, spenat och blåmusselsås 235:-

 KLASSIKER

  • Caesarsallad med svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 209 KR
  • Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 225 KR
  • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 245 KR
  • Hamburgare på Svenskt högrev med chilipicklade grönsaker, koriander, rostad lök, chilimajonnäs och pommes frites  229 KR

VEGETARISK

  • Linspannkaka med friterad haloumi, granatäpple och kikärtscrème 189 KR

DESSERTER

  • Vaniljglass med jordgubbar, kaksmulor och rostad vit choklad  95 KR
  • En kula glass eller sorbet 45 KR
  • Valrhona chokladtryffel 35 KR