AVALONS

Helgmeny

Läs vidare...

LÖRDAGSLUNCH VECKA 26

FÖRRÄTTER
Rökt hälleflundra med smörstekt kavring, gurka och kräftmajonnäs 145 KR

HUVUDRÄTTER
Grillad flankstek med friterad potatis, tomatsallad och béarnaisesås 235 KR

KLASSIKER
Caesarsallad med svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 215 KR
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 235 KR
Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 255 KR
Hamburgare på Svenskt högrev med tomatmajonnäs, ananaschutney,
koriander och krispig lök 235 KR

VEGETARISK
Falafel med vattenmelon, fetaost, pumpafrön, koriander och ärtcrème 210 KR

DESSERTER
Jordgubbar med glass och rostad vit choklad 125 KR
En kula glass eller sorbet 45 KR
Chokladtryffel 35 KR