AVALONS

Helgmeny

Läs vidare...

AVALONS LÖRDAGSLUNCHMENY V. 37

FÖRRÄTTER

  • Svamptoast på grillat surdegsbröd och prästost 145 KR

HUVUDRÄTTER          

  • Pocherad torsk med rödbetor, bakat ägg, pepparrot samt brynt smör 235 KR
  • Schnitzel med klyftpotatis, ärtor och bearnaisesås 235 KR
  • Caesarsallad med Svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR
  • Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 210 KR
  • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 235 KR
  • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med ananassalsa, srirachamajonnäs, rostad lök och pommes frites 215 KR

VEGETARISKT

  • Svampgnocchi med picklat äpple, brysselkål och riven västerbottenost 189 KR
DESSERTER
  • Crème brûlée med rostad vit choklad och sorbet 95 KR
  • En kula glass eller sorbet 45 KR
  • Valrhona chokladtryffel 35 KR
  • Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR