Äta & Dricka

Avalons Helglunch

Avalons helglunch vecka 38
Lördag 12:00-16:00

FÖRRÄTTER
Bakad rödbeta med fryst Blå Kornblomst, maltkrisp, brynt smör och chilihonung 155:-
Löjrom från Vänern (40g) med smörstekt toast, gräddfil, rödlök och citron 345:-

HUVUDRÄTTER
Smörstekt kolja med potatis, rödbetor, kapris, pepparrot och brynt smör 245:-
Slaktarbiff på grillat levain med pepparrot, bakad tomat och pommes frites 245:-

VEGETARISKT
Gnocchi med smörsås, bakad tomat, brytbönor och mandlar 215:-

KLASSIKER
Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 235:-
Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 245:-
Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 265:-

DESSERTER
Manjari chokladcrème med hallonsorbet och rostad vit choklad 95:-
En kula glass eller sorbet 45:-
Chokladtryffel 45:-