AVALONS HELGLUNCH – VECKA 8
FÖRRÄTTER
- Friterade havskräftor i sötsur sås med jordnötter och koriander 145 KR
HUVUDRÄTTER
- Halstrad torsk med potatispuré, bacon, champinjoner och rödvinssky 235 KR
KLASSIKER
- Caesarsallad med svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 209 KR
- Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 225 KR
- Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 245 KR
- Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med färskost, inlagd chili, karamelliserad lök, sallad och Svecia. Serveras pommes frites 229 KR
VEGETARISK
- Majspannkaka med sotad avokado, tomatsalsa, picklad lök och koriander 189 KR
DESSERTER
- Mjölkchokladcréme med sorbet 95 KR
- En kula glass eller sorbet 45 KR
- Valrhona chokladtryffel 35 KR