AVALONS

Helgmeny

Läs vidare...

AVALONS HELGLUNCHMENY – Vecka 47

FÖRRÄTTER

  • Hummersoppa med räkor, kantareller och smetana 145 KR

HUVUDRÄTTER

  • Grillad oxfilé med sotad majs, picklad lök, friterad potatis samt tryffelsky 235 KR
  • Caesarsallad med svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR
  • Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 219 KR
  • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 239 KR
  • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med färskost, inlagd chili, karamelliserad lök, sallad och Svecia. Serveras pommes frites 225 KR

VEGETARISKT

  • Färsk pasta med Karl-Johansvamp, smör, parmesan och hasselnötter 189 KR

DESSERTER

  • Mjölkchokladcréme med sorbet 95 KR
  • En kula glass eller sorbet 45 KR
  • Valrhona chokladtryffel 35 KR