AVALONS

Helgmeny

Läs vidare...

AVALONS HELGLUNCHMENY – Vecka 21

FÖRRÄTTER

  • Västerbottenostkräm med forellrom, mördeg och smetana 145 KR

HUVUDRÄTTER

  • Helstekt rödtunga, champinjoner, ramslök, kapris, citron och brynt smör 235 KR
  • Marinerad kyckling med lime, couscoussallad, parmesan och ramslökspesto 235 KR
  • Caesarsallad med Svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR
  • Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 210 KR
  • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 235 KR
  • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med sallad, tomat, lök, ost, jalapeños och pommes frites 215 KR

VEGETARISKT

  • Saltbakade betor med kikärtskräm, papadums, rädisor och ramslökspesto 189 KR

DESSERTER

  • Chokladmousse med krisp och sorbet 95 KR
  • En kula glass eller sorbet 45 KR
  • Valrhona chokladtryffel 35 KR
  • Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR