AVALONS

Helgmeny

Läs vidare...

AVALONS HELGLUNCHMENY – Vecka 33

FÖRRÄTTER

  • Moules marinières på kravmärkta blåmusslor med ramslök 145 KR

HUVUDRÄTTER

  • Sotad lax med risnudlar, cashewnötter, grönsaker samt kokos- och limesås 235 KR
  • Caesarsallad med svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205 KR
  • Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 219 KR
  • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 239 KR
  • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med färskost, inlagd chili, karamelliserad lök, sallad och Svecia. Serveras pommes frites 225 KR

VEGETARISKT

Pasta trofie med svamppesto, kantareller från Svartedalen och parmesan 189 KR

DESSERTER

  • Mjölkchokladcréme med sorbet 95 KR
  • En kula glass eller sorbet 45 KR
  • Valrhona chokladtryffel 35 KR