AVALONS

Sommarlunch

Läs vidare...

AVALONS SOMMARLUNCH

Serveras måndag till lördag mellan kl 12.00-16.00 till och med vecka 32.

FÖRRÄTTER

  • 24 månaders parmesan DOP, med lagrad balsamico 55:-
  • Moules marinières, kravmärkta blåmusslor, fransk cider och ramslök 145:-
  • Avalon snacks med tre sorters charkuterier, Vesterhavsost, oliver, samt popcorn med tryffel och parmesan (lagom att dela) 195:-

HUVUDRÄTTER

  • Helstekt spätta med potatis, sidfläsk, svamp och brynt smör 185:-
  • Moules marinières, kravmärkta blåmusslor, fransk cider och ramslök, serveras med pommes frites och aioli 245:-
  • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med färskost, inlagd chili, karamelliserad lök, Svecia,
    pickad lök och pommes frites med aioli 225:-

VEGETARISKT

  • Pasta trofie med pesto på solrosfrö, grillad lök, rädisor och parmesan 185:- (Lägg till salsiccia 65:-)

KLASSIKER

  • Caesarsallad med Svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 205:-
  • Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 219:-
  • Avalons räkmacka (160g msc) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 239:-

DESSERTER

  • Mjölkchokladcréme med rostad vit choklad och sorbet 95 KR
  • En kula glass eller sorbet 45 KR
  • Valrhona chokladtryffel 35 KR