Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Sun, 21 Jan 18 02:32:05 +0000 Sun, 21 Jan 18 02:32:05 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 4 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: * Grillad flankstek med potatis, jordärtskocka, örtemulsion och rödvinsås
Tisdag: * Grillad lax med rostad blomkålscrème, picklad blomkål samt tomat & saffransky
Onsdag: * Panerad kolja med dillslungad potatis, vaxbönor och gräslökshollandaise
Torsdag: * Svampcannelloni med Puylinser och parmesanskum
Fredag: * Grillad entrecôte med rostad potatis, grillad endivesallad och chimichurri
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
* Avalon Lunch 345 KR: Hummer & Torsk terrin med råstekt romanesco och hummermajonnäs Smörstekt torskrygg med potatis, tomatiserade rotfrukter och rouille Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Hummer & Torsk terrin med råstekt romanesco och hummermajonnäs 145 KR
Huvudrätter: Smörstekt torskrygg med potatis, tomatiserade rotfrukter och rouille 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tomatchutney, rökt mozzarella, pesto och Avalons pommes frites med parmesandip 215 KR
Vegetariskt: Stekt gnocchi med grillad endivesallad, soltorkade tomater och hyvlad parmesan 165 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel med veckans smaksättning 35 KR

]]>
2018-01-19 16:00:42
Lunchmeny Vecka 3 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: * Långbakad högrev med potatis & rotselleripuré, glaserade rotfrukter och oxsky
Tisdag: * Havets Wallenbergare med dillslungad potatis, ärtor och Skagenröra
Onsdag: * Hjortfärsbiffar med rostad potatis, portvinstuvad svamp, brysselkål och gelé
Torsdag: * Ångad torskrygg med potatis, sockerärtor och äggsås
Fredag: * Pankostekt kyckling med buljongkokt ris, pak choi och cocos & limesås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
* Avalon Lunch 345 KR: Hummer & Torsk terrin med råstekt romanesco och hummermajonnäs Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, sidfläsk och brynt smör Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Hummer & Torsk terrin med råstekt romanesco och hummermajonnäs 145 KR
Huvudrätter: Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, sidfläsk och brynt smör 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tomatchutney, rökt mozzarella, pesto och Avalons pommes frites med parmesandip 215 KR
Vegetariskt: Portabello ”Rydberg” med friterad potatis, lök, senapscrème och bakad äggula
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel med veckans smaksättning 35 KR

]]>
2018-01-12 11:13:27
Lunchmeny Vecka 2 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: * Långbakad oxbringa med rostad potatis, coleslaw och majssky
Tisdag: * Tomatiserad fiskgryta med dillkokt potatis, picklade grönsaker och aioli
Onsdag: * Bakat kycklinglår med risotto, soltorkad tomat, kronärtskocka, pesto och kycklingsky
Torsdag: * Friterad torsk med dillslungad potatis, inlagda grönsaker och remoulad
Fredag: * Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
* Avalon Lunch 345 KR: Musselsoppa med halstrad pilgrimsmussla och syrade grönsaker Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, kapris och brynt smör Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Musselsoppa med halstrad pilgrimsmussla och syrade grönsaker 145 KR
Huvudrätter: Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, kapris och brynt smör 195 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tomatchutney, rökt mozzarella, pesto och Avalons pommes frites med parmesandip 215 KR
Vegetariskt: Risotto med bakad jordärtskocka, hyvlad Comté och parmesanskum 165 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel med veckans smaksättning 35 KR

]]>
2018-01-08 09:02:25
Lunchmeny Vecka 1 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: Stängt
Fredag: Veckans helglunchmeny serveras även fredag 5/1.

]]>
2018-01-03 09:54:07
Lunchmeny Vecka 51 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad entrecôte ”Bourguignon” med palsternackspuré lök, fläsk, champinjoner och rödvinsås
Tisdag: Fiskgryta med torsk, lax räkor, dill och fänkål
Onsdag: Långbakat högrev med tomatiserade grönsaker, bakade lökar och kumminmajonnäs
Torsdag: Friterad torsk med dillslungad potatis, inlagda grönsaker och citron & curry dip
Fredag: Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
* Avalon Lunch 365 KR: Rimmad lax med krondill & kryddpepparcrème, picklad blomkål och friterat surdegsbröd Smörstekt torskrygg med dillslungad potatis, sauterad brysselkål, inlagd lök och vitvinsås Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Rimmad lax med krondill & kryddpepparcrème, picklad blomkål och friterat surdegsbröd 155 KR Kalixlöjrom med citron, rödlök, gräddfil och smörstekt toast 285 KR
Huvudrätter: Smörstekt torskrygg med dillslungad potatis, sauterad brysselkål, inlagd lök och vitvinsås 235 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 Kr Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tomatchutney, rökt mozzarella, pesto och Avalons pommes frites med parmesandip 215 Kr
Vegetariskt: Tryffelrisotto med rostade valnötter och hyvlad pecorino 189 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel med veckans smaksättning 35 KR

]]>
2017-12-15 16:00:53