Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Sat, 18 Nov 17 08:07:15 +0000 Sat, 18 Nov 17 08:07:15 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 47 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: * Oxjärpar med potatisstomp, stekt svamp och gräddsås med timjan
Tisdag: * Bakad lax med rostad blomkålcrème, salsa verde och syrad rödlök
Onsdag: * Pankostekt kycklingbröst med buljongkokt ris, rostad broccoli samt kokos & limesås
Torsdag: * Havets Wallenbergare med dillslungad potatis, ärtor, dill och löjromsås
Fredag: * Örtstekt kalv entrecôte med rostad potatis, kronärtskocka samt tomat & kalvsky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
* Avalon Lunch 365 KR: Halstrad pilgrimsmussla med tomatiserade rotfrukter, rouille och friterad blåmussla Torskrygg med mandelpotatispuré, flowersprouts, rökt forellrom och vitvinsås Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Halstrad pilgrimsmussla med tomatiserade rotfrukter, rouille och friterad blåmussla 155 KR Kalixlöjrom med citron, rödlök, gräddfil och smörstekt toast 285 KR
Huvudrätter: Torskrygg med mandelpotatispuré, flowersprouts, rökt forellrom och vitvinsås 235 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 Kr Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök, picklad kejsarhatt och Avalons pommes frites 215 Kr
Vegetariskt: Tryffelrisotto med stekt svamp, hyvlad prästost och örtsallad 189 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Valrhona chokladtryffel med veckans smaksättning 35 KR

]]>
2017-11-17 16:00:39
Lunchmeny Vecka 46 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: * Högrev ”Bourguignon” med palsternackspuré, sidfläsk, svamp och rödvinsås
Tisdag: * Citronrimmad koljafilé med skaldjursrisotto, syrad fänkål och rostad broccoli
Onsdag: * Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och brynt smör
Torsdag: * Smörstekt rödingfilé med potatis & gräslökskompott, brysselkål och kräftsky
Fredag: * Kycklingschnitzel med rotfruktsgratäng, sauterade bönor och löksky
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
* Avalon Lunch 365 KR: Sojarimmad lax med krondill & kryddpepparcrème och picklade grönsaker Torskrygg med dillslungad potatis, glaserade morötter, spetskål och hummersås Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Sojarimmad lax med krondill & kryddpepparcrème och picklade grönsaker 155 KR Kalixlöjrom med citron, rödlök, gräddfil och smörstekt toast 285 KR
Huvudrätter: Torskrygg med dillslungad potatis, glaserade morötter, spetskål och hummersås 235 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 Kr Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök, picklad kejsarhatt och Avalons pommes frites 215 Kr
Vegetariskt: Cannelloni med svamp, prästostcrème, inlagda lökar och ruccola 189 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Chokladtryffel 35 KR

]]>
2017-11-10 16:00:25
Lunchmeny Vecka 45 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: * Viltfärsbiffar med rostade rotfrukter, svartvinbärsgelé och svampsås
Tisdag: * Pocherad kummelfilé med potatispuré, betor, sidfläsk, kapris och brynt smör
Onsdag: * Kycklingfilé från Mowitz med tryffelrisotto, sauterad svamp och kycklingsky
Torsdag: * Örtbakad lax med potatis, tomat & löksallad samt gräslökshollandaise
Fredag: * Krispigt ankbröst med pommes rustiques, syrad spetskål samt Dijon & schallotenlöksås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
* Avalon Lunch 365 KR: Sojarimmad lax med krondill & kryddpepparcrème och picklade grönsaker Torskrygg med potatis, smulat isterband, cornichons, spenat och dillsky Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Sojarimmad lax med krondill & kryddpepparcrème och picklade grönsaker 155 KR Kalixlöjrom med citron, rödlök, gräddfil och smörstekt toast 285 KR
Huvudrätter: Torskrygg med potatis, smulat isterband, cornichons, spenat och dillsky 235 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 Kr Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök, picklad kejsarhatt och Avalons pommes frites 215 Kr
Vegetariskt: Gnocchi med bakad sayoykål, rökta mandlar, bönor och parmesanskum 189 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Chokladtryffel 35 KR

]]>
2017-11-06 11:06:44
Lunchmeny Vecka 44 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: * Rosmarinsbräserat lammlägg med palsternackspuré, syltade lökar och lammsky
Tisdag: * Havets Wallenbergare med dillslungad potatis, räkor, ärtor och löjromsås
Onsdag: * Urbenat kycklinglår från Mowitz ”Bourguignon” med bacon, svamp och rödvinsås
Torsdag: * Dillfärserad rödtungafilé med potatis, sockerärtor och smörad citronbuljong
Fredag: * Grillad entrecôte med parmesanrostad potatis, café de paris smör, vaxbönor och rödvinsås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
* Avalon Lunch 365 KR: Tartar på kalvinnanlår från Skåne med kapriscrème, picklad lök, och bakad äggula Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, hasselnötter och brynt smör Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Tartar på kalvinnanlår från Skåne med kapriscrème, picklad lök,bakad äggula 155 KR Kalixlöjrom med citron, rödlök, gräddfil och smörstekt toast 285 KR
Huvudrätter: Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, hasselnötter och brynt smör 235 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 Kr Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök, picklad kejsarhatt och Avalons pommes frites 215 Kr
Vegetariskt: Svamprisotto med lagrad prästost, örtsallad och svampskum 189 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Chokladtryffel 35 KR

]]>
2017-10-27 16:00:29
Lunchmeny Vecka 43 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: * Biff Rydberg med friterad potatis, äggula, senapscrème, bakad lök och rödvinsås
Tisdag: * Torskqueneller med kokt potatis, grönkål, morot samt dill & citronsås
Onsdag: * Örtbakad koljafilé med skaldjursrisotto, brysselkål och smörad kräftbuljong
Torsdag: * Varmrökt lax med rostad blomkålscrème, chorizo och tomatvierge
Fredag: * Grillad ryggbiff med tryffelpuré, brynt svamp, sojabönor och rödvinsås
Serveras alltid med bröd och smör: * Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
* Avalon Lunch 365 KR: Tartar på kalvinnanlår från Skåne med kapriscrème, picklad lök, och bakad äggula Smörstekt röding med potatispuré, sauterad spetskål och vitvinsås Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Tartar på kalvinnanlår från Skåne med kapriscrème, picklad lök,bakad äggula 155 KR Kalixlöjrom med citron, rödlök, gräddfil och smörstekt toast 285 KR
Huvudrätter: Smörstekt röding med potatispuré, sauterad spetskål och vitvinsås 235 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 KR Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 Kr Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök, picklad kejsarhatt och Avalons pommes frites 215 Kr
Vegetariskt: Pumparisotto med friterad halloumi, inlagd pumpa och pumpafrö 189 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Chokladtryffel 35 KR

]]>
2017-10-23 10:00:09