Lunch RSS | Avalon Hotel http://www.tigertonhost.se/~avalonho/lunch-rss/ Avalonhotel.se en-us Copyright Avalon Hotel Fri, 22 Sep 17 07:56:22 +0000 Fri, 22 Sep 17 07:56:22 +0000 Dagens lunchmeny på Avalon Hotel http://www.yoursite.com/wp-content/themes/your_custom_theme/images/your-custom-category-rss.png http://www.yoursite.com/your-custom-category-rss/ Lunchmeny Vecka 38 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Biff Rydberg med friterad potatis, äggula, senap, lök och rödvinsås
Tisdag: Dillbakad torskfilé med potatis, glaserad morot och hummersås
Onsdag: Grillad laxrygg med citronrisotto, bakad fänkål och picklad blomkål
Torsdag: Helstekt spätta med potatis, räkor, champinjoner och pepparrotscrème
Fredag: Kalvschnitzel cordon bleu med persiljestekt potatis, haricot verts och kalvsky
Serveras alltid med bröd och smör: *Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 365 KR: Halstrad pilgrimsmussla med gröna ärtor, mynta och brynt smör Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, kapris, dill och brynt smör Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Halstrad pilgrimsmussla med gröna ärtor, mynta och brynt smör 155 KR
Huvudrätter: Smörstekt torskrygg med potatispuré, betor, kapris, dill och brynt smör 235 KR
Vegetariskt: Risotto med getost, valnötter, picklad lök och örtsallad
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Chokladtryffel 35 KR

]]>
2017-09-15 16:00:40
Lunchmeny Vecka 37 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Lammrostbiff med långbakad selleri, råstekt broccoli och löksky
Tisdag: Havets Wallenbergare med dillslungad potatis, räkor, ärtor och vitvinsås
Onsdag: Tryffelfärserat kycklinglår med svamprisotto, romanesco och smörad kycklingsky
Torsdag: Pankostekt torskfilé med färskpotatis, inlagda grönsaker, krondill och dansk remoulade
Fredag: Bakat högrev med persiljerot, bakade tomater och tomatsky
Serveras alltid med bröd och smör: *Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 365 KR: Halstrad pilgrimsmussla med gröna ärtor, mynta och brynt smör Stekt röding med potatis, sauterad spetskål, kantareller och vitvinsås Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Halstrad pilgrimsmussla med gröna ärtor, mynta och brynt smör 155 KR
Huvudrätter: Stekt röding med potatis, sauterad spetskål, kantareller och vitvinsås 235 KR
Vegetariskt: Variation på broccoli med friterad halloumi och rostade hasselnötter 189 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 KR Chokladtryffel 35 KR

]]>
2017-09-08 16:15:20
Lunchmeny Vecka 36 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Grillad oxbringa med rostad broccoli, lättrökta tomater, chipotlemajonnäs och rödvinsås
Tisdag: Pocherad kolja med potatispuré, betor, pepparrot, dill och brynt smör
Onsdag: Grillad ryggbiff med persiljeslungad potatis, stekt lök, örtcrème och oxsky
Torsdag: Grillad laxrygg med färskpotatis, inlagda grönsaker och krondillemulsion
Fredag: Wallenbergare med potatispuré, kantareller, ärtor, lingon och brynt smör
Serveras alltid med bröd och smör: *Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 365 KR: Kantarelltoast på hembakt surdegsröd med kantareller från Svartedalen Halstrad torskrygg med potatispuré, dillkokt morot och blåmusselsås Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Kantarelltoast på hembakt surdegsröd med kantareller från Svartedalen 155 KR
Huvudrätter: Halstrad torskrygg med potatispuré, dillkokt morot, blåmusselsås 235 KR Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR Gravad lax med dillstuvad potatis och hemlagad hovmästarsås 210 Kr Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 KR Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök, picklad kejsarhatt och Avalons egna pommes frites 215 KR
Vegetariskt: Risotto med svamp, lagrad prästost och svampskum 189 KR
Desserter: Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR Dagens sorbet eller glass 45 Kr Chokladtryffel 35 KR

]]>
2017-09-01 16:00:23
Lunchmeny Vecka 35 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Biff Rydberg med friterad potatis, äggula, lök, senap och rödvinsås
Tisdag: Bakad kummelfilé med rostad blomkål, blåmusslor och musselsås
Onsdag: Kyckling från Mowitz med potatis, broccoli och smörad kycklingsås
Torsdag: Avalons fiskgryta med rotfrukter, torsk, lax, räkor och dill
Fredag: Marinerad lammrostbiff med potatisstomp, selleri, kronärtskocka och lammsky
Serveras alltid med bröd och smör: *Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 345 KR: Kantarelltoast på hembakt surdegsröd med kantareller från Svartedalen Halstrad torsk med dillslungad potatis, primörer och akvavitsås Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Kantarelltoast på hembakt surdegsröd med kantareller från Svartedalen 155 kr
Huvudrätter: Halstrad torsk med dillslungad potatis, primörer och akvavitsås 235 kr Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple samt parmesan 198 kr Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med rostad majscrème, lökslaw, koriander, chipotlemajonnäs och pommes frites 215 kr Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 210 kr Avalons räkmacka (160g) på hembakt rågbröd, ägg, majonnäs och citron 235 kr
Vegetariskt: Risotto med svamp, lagrad prästost och svampskum 189 kr
Desserter: Creme brulée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 kr Dagens sorbet eller glass 45 kr Avalons chokladtryffel 35 kr

]]>
2017-08-28 10:00:16
Lunchmeny Vecka 34 http://www.tigertonhost.se/~avalonho/ata-dricka/vinrum-menyer/lunch/ Se menyn Måndag: Viltfärsbiffar med rostade rotfrukter, kantareller, timjan och gräddsås
Tisdag: Dillbakad koljafilé med potatis & västerbottenstomp, glaserad morot och vitvinsås
Onsdag: Kalvschnitzel med persiljelsungad potatis, baljväxter, citron och rödvinsås
Torsdag: Halstrad laxrygg med dillkokt potatis, sauterade primörer, citron och pepparrotsmajonnäs
Fredag: Grillad flankstek med rostad potatis, tomatsalsa och béarnaisesås
Serveras alltid med bröd och smör: *Dagens kan serveras med ett ”lättare” tillbehörsalternativ för dig som önskar
Avalon Lunch 345 KR: Kräftsoppa med rimmad lax, dill och syltad blomkål Smörstekt torskrygg med dillslungad potatis, fänkål och äggsås Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet
Förrätter: Kräftsoppa med rimmad lax, dill och syltad blomkål 145 kr
Huvudrätter: Smörstekt torskrygg med dillslungad potatis, fänkål och äggsås 225 kr Caesarsallad med kyckling, rökt sidfläsk, äpple samt parmesan 189 kr Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med rostad majscrème, lökslaw, koriander, chipotlemajonnäs och pommes frites 210 kr Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 195 kr Avalons räkmacka (200g) på hembakt rågbröd, ägg, citron 255 kr Räkmacka small (120g) på hembakt rågbröd, ägg och citron 189 kr
Vegetariskt: Öppen lasagne med puylinser, mozzarella och torkade tomater 175 kr
Desserter: Creme brulée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 kr Dagens sorbet eller glass 45 kr Avalons chokladtryffel 35 kr

]]>
2017-08-18 16:00:38