AVALON SHOWPAKET

Avalon erbjuder nu ett festligt paket tillsammans med Park Lanes Schlagershow

Nu kopplar vi greppet om schlagern och ger er en upplevelse utöver det vanliga. Välkomna till en helkväll tillsammans med fantastiska artister och proffsiga musiker.

Schlagershowen spelas i Park Lanes anrika lokaler mitt på Avenyn i Göteborg. Ni kommer få möta stjärnor i en annorlunda tidsresa från då till nu. Klassiker från Lill-Babs, Monica Zetterlund och Ted Gärdestad varvas med odödliga hits från ABBA, Carola och Tomas Ledin. Vi toppar såklart kvällen med dagens schlagerhjältar som Måns Zelmerlöw, Loreen, Eric Saade och många, många fler.

Schlagershowen är det utmärkta valet för er som ska fira en födelsedag, ett jubileum eller en personalfest med företaget.

Köksmästaren tillsammans med sitt team skapar en speciellt utvald trerätters meny – så välkommen till bords och en kväll att minnas.

Park Lane Show ­–  Ger dig bra vibrationer

Varmt välkomna.

Park Lane öppnar dörrarna klockan 18.30 och önskar då att du som gäst är på plats. Showen inklusive middag pågår fram till cirka 23.00 och på fredagar & lördagar tar nattklubben Park Lane över i samma lokaler. Showen spelas i två akter, en lite kortare i början av kvällen och sen lagom till desserten kör huvudshowen igång.

I vårt AVALON Showpaket ingår:

  • Övernattning med del i dubbelrum (standard)
  • Showbiljett – Park Lane
  • Garderobsavgift
  • 3-rättersmiddag på Park Lane
  • Avalons lyxiga frukostbuffé

Erbjudandet gäller ankomst Torsdag, Fredag och Lördag till maj 2017.

Pris: från 1650:- per person enligt ovanstående

 

Detta paket måste med anledning av showbiljett bokas via  +46 31 751 02 00 – Uppge Kod PARK LANE