AVALONS Musikalpaket

Kristina från Duvemåla på GöteborgsOperan

 

Hösten 2014 hade musikalen Kristina från Duvemåla premiär på GöteborgsOperan – lagom till husets 20-årsjubileum.

Kristina från Duvemåla Kristina från Duvemåla är en musikal av Benny Andersson, Björn Ulvaeus och Lars Rudolfsson, byggd på Vilhelm Mobergs utvandrarepos.
Hos en liten skara människor från Småland växer sig drömmen om Amerika allt starkare när hungersnöd och förmynderi gör det outhärdligt för dem att stanna kvar. Det nya landet har mark till alla och erbjuder den som vågar sig ut på den farliga resan en fristad och en framtid. Några djärva män och kvinnor har modet och ger sig av över Atlanten. Bland dem finns Kristina, Karl Oskar, Robert och Ulrika.

Kombinera en härlig vistelse i Göteborg hos oss på Avalon med föreställningen på Operan. Föreställningen hade premiär den 25 oktober 2014 och spelas fram till den 16 maj 2015 och vi har biljetter på parkett eller 1:a balkong fond till fredagar och lördagar under spelperioden.

 I vårt AVALON Musikalpaket ingår:

  • Övernattning med del i dubbelrum (standard)
  • Avalons lyxiga frukostbuffé
  • Musikalbiljett till Kristina från Duvemåla på GöteborgsOperan (Parkett eller 1:a balkong fond)

(Självklart går rummet att uppgradera mot en kostnad, hör efter vid din bokning, kanske ett av våra deluxerum som sätter extra guldkant på er vistelse)

Pris: Från 1475:- per person enligt ovanstående

Detta paket måste med anledning av operabiljett bokas via telefon +46 31 751 02 00 – Uppge Kod KRISTINA

Boka en specialkombinerad Teatermeny här hos oss på AVALON innan föreställningen (17.00-19.00)

Välj mellan en 2-rätters 375:- per person eller 3-rätters 425:- per person, vår sommelier har också kombinerat en Vinmeny med 3 glas vin 295:- per person eller vår Vinmeny de luxe 385:- per person