Jobba här

Avalon Hotel

Läs vidare...

VI SÖKER ALLTID EFTER FLER AVALONISTER

GÄSTVÄRD EXTRA

Till hotellet söker vi nu en gästvärd för anställning i hotellets reception. Tjänsten är en extraanställning med schemalagd arbetstid varannan helg samt vid behov. Man jobbar alltid i team om minst två personer och arbetstiden är i första hand förlagd till helger (dag/kväll).

Arbetsuppgifter:
Sedvanligt receptionsarbete såsom att checka in/ut gäster, svara i telefon, ta emot bokningar, stämma av ankomstlistor, förbereda grupper med mera. Hålla rent och snyggt i reception och lobby. Parkering av våra gästers bilar samt conciergeservice i form av bagagehjälp, restaurangbokningar etc. Iordningställande av konferenslokaler samt övriga uppgifter som tilldelas av närmaste chef/ledning. Parkering av gästernas bilar är en stor del av tjänsten, varför såväl körkort som god körvana är ett krav.

Eventuella frågor och ansökan skickas till receptionschef Anna Widerberg per e-post.

 

Vi har för närvarande inga fler lediga tjänster. Skickar gärna in en spontanansökan via mejl.

Jobbansökan
Vi välkomnar varmt alla ansökningar som innehåller personligt brev (vi vill lära känna dig en smula), foto (så att vi känner igen dig), meritförteckning (vi vill veta vad du gjort) samt en lista på referenser (vi vill veta vad du verkligen går för).