AVALONS

Helg lunchmeny

Läs vidare...

AVALONS HELGLUNCH VECKA 21
inkl. bröd och smör

FÖRRÄTTER

  • Sojarimmad lax med picklad rättika och morot, koriander samt ingerfärsmajonnäs
    145 KR

 

HUVUDRÄTTER          

  • Havets Wallenbergare med dillslungad potatis, pepparrot och skagenröra 225 KR
  • Grillad flankstek med friterad potatis, tomat & löksallad och dragonemulsion 225 KR
  • Caesarsallad med kyckling, bacon, äpple, parmesan och krutonger 189 KR
  • Avalons räkmacka (200g) på hembakt rågbröd, ägg, citron 255 KR
  • Räkmacka small (120g) på hembakt rågbröd, ägg, citron 189 KR
  • Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 195 KR
  • Freddans kravmärkta burgare på svenskt högrev med soja & ingerfärscrème, kimchi grönsaker, koriander och Avalons pommes frittes  210 KR

VEGITARISKT

  • Sparrisrisotto med grillad sparris, halloumi och parmesan 175 KR
DESSERTER
  • Crème brûlée med rostad vit choklad och dagens sorbet 95 KR
  • Avalons chokladtryffel 35 KR
  • En kula glass eller sorbet 45 KR