AVALONS

Helgmeny

Läs vidare...

AVALONS SOMMARLUNCHMENY

FÖRRÄTTER

  • Halstrad pilgrimsmussla med blomkål och havtornsås 145 KR
  • Råbiff av svensk oxe med senapscrème, picklad lök, pepparrot och prästost 145 KR

HUVUDRÄTTER          

  • Panerad torsk med dillslungad potatis, inlagda grönsaker och krondillsmajonnäs 175 KR
  • Kräftfärserad rödtunga med färskpotatis, sparris och vitvinsås 210 KR
  • Grillad flankstek med rostad potatis, karamelliserad lök och dragonemulsion 235 KR
  • Caesarsallad med Svensk kyckling, rökt sidfläsk, äpple och parmesan 198 KR
  • Gravad lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås 210 KR
  • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg 235 KR
  • Avalons räkmacka (160g) på hembakt maltbröd, majonnäs och ägg  235:-
  • Kravmärkt hamburgare på svenskt högrev med chimichurri, picklad lök, 
cheddar & jalapeño emulsion och pommes frites 215 KR

VEGETARISKT

  • Grön ärtcrème med fetaost -& kikärtskrokett, inlagda lökar, bönor och citronskum 189 KR
DESSERTER
  • Crème brûlée med rostad vit choklad och sorbet 95 KR
  • En kula glass eller sorbet 45 KR
  • Valrhona chokladtryffel 35 KR
  • Valrhona chokladtryffel och en kopp ekologiskt kaffe 60 KR