Avalons

a lá Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Ostron 35KR/styck
  • Löjrom från Bärstaviken, Vänern 225KR
    Citrongelé, rödlök, gräddfil och toast
  • Halstrade pilgrimsmusslor 175KR
    Brynt smör, saltrostade hasselnötter, rädisa och blomkålspuré
  • Oxfilécarpaccio 165KR
    Kaprisemulsion, rödbeta, lagrad sveciaost och rostad lök

VARMRÄTTER

  •  Risotto med kantareller  195KR
    Sommarprimörer och mâchesallad  (Vegetarisk)
  • Smörstekt torskrygg  285KR
    Kräftsås, mandelpotatispuré, vitvinskokta musslor och grön sparris
  • Kryddstekt kungsflundrafilé  245KR
    Betor, rökt sidfläsk, spetskål och pepparrotsmajonnäs
  • Gödkalvsentrecôte  295KR
    Späda primörer, rostad lök- och potatispuré, friterad kalvbräss, kalvsky
  • Grillad ”US prime” flankstek  255KR
    Potatiskrokett, tomat- och spenatsallad, dragonemulsion, tomat- och oxsky

OST OCH SÖTT

  • Avalons lilla ost 125KR
    Dagens tre ostar med bröd
  • Avalons stora ost 175KR
    Dagens fem ostar med bröd
  • Chokladtryffel 35KR
  • Crème brûlée 125KR
    Med flädermarinerade jordgubbar och rostad vitchoklad
  • Kamomillpannacotta 125KR
    Rabarber- och yoghurtsorbet, maräng och sockerkaka
  • Mjölkchokladglass med jordgubbar 125KR
    Smultronsorbet och citronverbena

 Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00