Avalons

À la Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Rostad pumpa 145 KR
    med sojamarinerad portabello, vassle, färskost, pumpafrö och brynt smör
  • Friterad havskräfta 145 KR
    med blomkålscrème, pancetta, dill krutonger och kycklingsky
  • Råbiff 155 KR
    av Svenskt kalvinnanlår med syrade morötter, dill, ättiksmajonnäs och linfröflarn

VARMRÄTTER

  • Rostad blomkål 225 KR
    med friterad haloumi, spetskål, örtcrème, hasselnötter och brynt smör
  • Smörstekt torskrygg (MSC) 275 Kr
    med mandelpotatispuré, jordärtskocka, sotad gurka och citronsås
  • Bakad kummel (MSC) 285 KR
    med hummervelouté, tournerad potatis, brässerad fänkål och rouille
  • Grillad ryggbiff 285 Kr
    med ramslökskrokett, rostad morotscrème och oxsky
  • Kryddstekt lammrygg 275 Kr
    med potatisterrin, lammfrikadell, rosmarinemulsion och lammsky

EFTERRÄTTER

  • Crème Brûlée 115 KR
    serveras med sorbet, rostad vit choklad och maräng
  • Blåbär 125 KR
    Blåbärsorbet med granpannacotta, tallmaräng och granskottskaka
  • Blodapelsin 125 KR
    Blodapelsinsorbet med mörk choklad, pomelo och citronverbenasskum
  • Valrhona chokladtryffel 45 KR
  •  Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00