Avalons

À la Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Grön sparris 135 KR
    med granmarinerad svartrot och hasselnötscrème
  • Halstrad pilgrimsmussla 165 KR
    med sparrisskum, dill och löjrom från Kalix
  • Råbiff 155 KR
    av Svenskt kalvinnanlår med syrade morötter, dill,
 ättiksmajonnäs och linfröflarn

VARMRÄTTER

  • Rostad blomkål 225 KR
    med friterad haloumi, spetskål, örtcrème, hasselnötter och brynt smör
  • Smörstekt torskrygg (MSC) 275 Kr
    med mandelpotatispuré, jordärtskocka, sotad gurka och citronsås
  • Bertungarullader (MSC) 285 KR
    med färskpotatis, sparris, pocherat ägg och gräslökshollandaise
  • Grillad ryggbiff 285 Kr
    med ramslökskrokett, rostad morotscrème och oxsky

EFTERRÄTTER

  • Crème Brûlée 115 KR
    serveras med sorbet, rostad vit choklad och maräng
  • Vit sparrissobet 125 KR
    med syltade rabarber, dragonmaräng och citroncrème
  • Blodapelsin 125 KR
    Blodapelsinsorbet med mörk choklad, pomelo och citronverbenasskum
  • Valrhona chokladtryffel 45 KR
  •  Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00