Avalons

a lá Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Ostron 35KR/styck
  • Löjrom från Kalix,  245KR
    Citrongelé, rödlök, gräddfil och toast
  • Havskräftor 175KR
    Svartrotskräm, romanesco, picklad shiitake och pancetta
  • Kalvtartar med dill 165KR
    Syltad pumpa, fröknäcke, brynt smör och lök

VARMRÄTTER

  •  Linguini med tryffel  215KR
    Skogssvamp och örtsallad (Vegetarisk)
  • Stekt marulk  295KR
    Svampkräm, inkokta morötter, tryffelkrokett och svampsky
  • Halstrad röding  235KR
    Kräftsky, brysselkål, picklad lök och potatiskräm med ansjovis
  • Hjortinnanlår från Koberg  275KR
    Kåldolme, Karl-Johansvampkräm, kålsky, bondbönor och stekt Karl-Johan
  • Grillad hängmörad 250grams entrecôte  295KR
    Rostad blomkålspuré, råstekt blomkål, timjansauterad kronärtskocka och Banyulsvinsky

OST OCH SÖTT

  • Avalons lilla ost 125KR
    Dagens tre ostar med bröd
  • Avalons stora ost 175KR
    Dagens fem ostar med bröd
  • Chokladtryffel 35KR
  • Pannacotta 95KR
    Med dagens val av sorbet
  • Hjortron med mandel 115KR
    Hjortronparfait, rulltårta med brynt smörkräm och hjortron/yoghurtsorbet
  • Svartvinbärssorbet 115KR
    Mörk chokladkräm, honungskrisp och citrusskum

 Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00