Avalons

À la Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Kalixlöjrom (50g)  255KR
    Sigillmärkt, fiskad av Dag Hjelte serveras med smörstekt brioche, gräddfil, citrongelé och rödlök
  • Halstrad färsk Pilgrimsmussla 175KR
    Serveras med morot, dill, pankofriterad blåmussla och selleri
  • Råbiff ”kalv i dill” från Dalsjöfors 145KR
    Serveras med syrad morot, linfrön och ättiksmajonäs

VARMRÄTTER

  • Vegitarisk Linguine 225KR
    Serveras med ekologisk odlad svamp från Östragärde gård i Sätila, italiensk sommartryffel och lagrad Svecia
  • Smörstekt torskrygg från Nordsjön 275KR
    Serveras med sommarbetor, purjolökskräm och citronsky
  • Helstekt rödspätta från GG181 Västerland 245KR
    Serveras med färskpotatis, kantareller, dill och brynt smör
  • Kalvschnitzel 225KR
    Serveras med persiljestekt potatis, vaxbönor, ansjovissmör och kapriskräm
  • Sotad 25 dagars hängmörad australiensk ryggbiff (300g) 325KR
    Från frigående kor med grillad gemsallad, potatiskrokett, sotad lök och rödvinsky
  • Råbiff ”kalv i dill” från Dalsjöfors 255KR
    Serveras med syrad morot, linfrön, ättiksmajonäs och pommes frites

EFTERRÄTTER

  • Creme brulée 95KR
    Serveras med dagens sorbet och rostad vit choklad
  • Smultronparfait 115KR
    Serveras med jordgubbar, kamomill, fläder och rosenblad plockade i Torslanda
  • Rabarbersorbet 115KR
    Serveras med fänkålskräm, rostat bovete och dragonmaräng
  • Chokladtryffel 35KR
    Med choklad från Valrhona
  • BARNMENY                                                                                                                                                  
  • Köttbullar 105KR
    Serveras med kokt potatis, lingon och gräddsås
  • Kycklingfilé 105KR
    Serveras med pommes frites
  • Dagens färska fisk 105KR
    Serveras med kokt potatis
  •  Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 16.00