Avalons

a lá Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Ostron 35KR/styck
  • Löjrom från Kalix,  245KR
    Citrongelé, rödlök, gräddfil och toast
  • Stekt Kamchatkakrabba 175KR
    Krabbravioli med fänkål- och anisskum samt dragonemulsion
  • Kalvtartar med dill 165KR
    Syltad pumpa, fröknäcke, brynt smör och lök

VARMRÄTTER

  •  Pumpagnocchi  175KR
    Stekt svartkål med rostade pumpafrön och Taleggio-ost(Vegetarisk)
  • Stekt torskrygg  295KR
    Potatiskräm smaksatt med ansjovis, brysselkål, steklökar och tomatvierge
  • Halstrad röding  235KR
    Inkokt röding, morotspuré, picklad morot, grönkål och vitvinssås
  • Timjanstekt hjort  275KR
    Kåldolme, Karl-Johansvampkräm, kålsky, bondbönor och stekt svamp
  • Hängmörad oxrygg  295KR
    Bakad anklever, tryffelpuré, Madeiravinsås och haricots verts

OST OCH SÖTT

  • Avalons lilla ost 125KR
    Dagens tre ostar med bröd
  • Avalons stora ost 175KR
    Dagens fem ostar med bröd
  • Chokladtryffel 35KR
  • Crème Brûlée 95KR
    Med ”kanel crunch” och dagens val av sorbet
  • Hjortron med mandel 115KR
    Hjortronparfait, rulltårta med brynt smörkräm och hjortron/yoghurtsorbet
  • Höstäpple 115KR
    Choklad- och rosenkvittenkräm, smörstekt brioche och kvittenmaräng

 Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00