Avalons

a lá Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Ostron 35KR/styck
  • Löjrom från Kalix,  245KR
    Citrongelé, rödlök, gräddfil och toast
  • Havskräftor 175KR
    Svartrotskräm, romanesco, picklad shiitake och pancetta
  • Oxfilécarpaccio 165KR
    Kaprisemulsion, rödbeta, lagrad sveciaost och rostad lök

VARMRÄTTER

  •  Linguini med tryffel  215KR
    Skogssvamp och örtsallad (Vegetarisk)
  • Stekt marulk  295KR
    Svampkräm, inkokta morötter, tryffelkrokett och svampsky
  • Kryddstekt kungsflundrafilé  245KR
    Betor, rökt sidfläsk, spetskål och pepparrotsmajonnäs
  • Stekt ankbröst  245KR
    Anklevermousse, bondbönor, potatis parisienne, plommon och andsky
  • Grillad ”US prime” flankstek  255KR
    Potatiskrokett, tomat- och spenatsallad, dragonemulsion, tomat- och oxsky

OST OCH SÖTT

  • Avalons lilla ost 125KR
    Dagens tre ostar med bröd
  • Avalons stora ost 175KR
    Dagens fem ostar med bröd
  • Chokladtryffel 35KR
  • Crème brûlée 95KR
    Med dagens val av sorbet
  • Kolapaj 125KR
    Lakrits, citroncurd och hallon- och gräddfilsorbet
  • Svartvinbärssorbet 125KR
    Mörk chokladkräm, honungskrisp och citrusskum

 Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00