Avalons

À la Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Avalons snacks  145 KR
    med rökt nötmix, soyamarinerad ostronskivling, gruyere, tysk ölkorv samt friterad fläsksvål
  • Kalixlöjrom (50g)  275 KR
    Fiskad av Bröderna Persson. Serveras med smörstekt toast, gräddfil, citrongelé och rödlök
  • Bakad pumpa 135 KR
    med grillad portabello, färskost, vassle, brynt smör och pumpakärnor
  • Lättrimmad marulk från Skagerack 155 KR
    med dill och kumminmajonnäs, picklad gurka, Kalix löjrom och ljummen crème fraiche
  • Ostron 35 KR/styck
    Fine de claire från Normandie med schalottenlöksvinägrett och citron

VARMRÄTTER

  • Potatis och rotselleri gnocchi 225 KR
    med picklat päron, syltad kålrabbi, rostade valnötter,
    Roquefort samt citrus och valnötsvinägrett
  • Potatis och rotselleri gnocchi 225 KR
    med picklat päron, syltad kålrabbi, rostade valnötter, Roquefort samt citrus och
  • valnötsvinägrett Krokfångad torskrygg från Lofoten 265 KR
    Rökt romsäck, mandelpotatispuré, grönkål, picklad lök och smörad Chablissås
  • Kryddstekt kalvfilé 265 KR med
    potatisrösti, kejsarhatt, friterat kalvbräss, körvel och portvinsky
  • Renkalvinnanlår tempererat till 48° 285 KR
    med palsternackspuré , sotade lökar, flowersprout och viltsky smaksatt med havtorn

EFTERRÄTTER

  • Avalons osttallrik 155 KR
    Brie de meaux, Tomme d´aydius, Gruyère Corsé, Bleu des causses
  • Fyra ostar med fyra glas vin 275 KR
  • Chokladtryffel 45 KR
  • Avalons crème brulée  115 KR
    med rostad vit choklad och sorbet
  • Ljummen chokladfondant 125 KR
    med lakritsglass, syltad rödbeta och citroncréme
  • Blodapelsin och Morot 115 KR
    med blodapelsinsorbet, färskostglass, inlagd morot och kamomill
  •  Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00