Avalons

À la Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Ostron 35KR/styck
  • Kalixlöjrom  255KR
    Citrongelé, rödlök, gräddfil , potatisvåffla
  • Löksoppa 155KR
    Bakad oxkind, silverlök, senap, serapta, surdeg
  • Getost från Gullspira 145KR
    Variation av rödbeta, björnbär, fänkål, aroniabär, linfrö

VARMRÄTTER

  • Öppen Lasagne 215KR
    Svamp, puylinser, picklad pumpa, prästost
  • Skreirygg 255KR
    Variation av jordärtskocka, brysselkål, dill, kräftvierge
  • Marulk 325KR
    Blomkålspuré, romanesco, körvel, svampsås
  • Reninnanlår 275KR
    Puré på svartrot, syltade björnbär, friterad renlav, viltsky
  • Sotad oxrygg 295KR
    Friterad lök, oxmärg, kroppkakor, sauce bordelaise

OST OCH SÖTT

  • Avalons osttallrik 155KR
    Dagens fyra ostar med bröd
  • Chokladtryffel 35KR
  • Avalons pannacotta 115KR
    Med apelsinmaräng och sorbet
  • Yuzu 125KR
    Riven blodapelsin, maräng, pomelo
  • Valrhona Choklad 125KR
    Päron, lagerblad, konjak och malt 
  • Samui dessert drink 125KR
    Sojamjälk, vaniljlikör, rom, yuzu, kampot peppers

 Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00