Avalons

À la Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Avalons snacks  145 KR
    med rökt nötmix, soyamarinerad ostronskivling, gruyère, ölkorv, friterad fläsksvål
  • Kalixlöjrom (50g)  275 KR
    Fiskad av Bröderna Persson.
    Serveras med smörstekt toast, gräddfil, citrongelé och rödlök
  • Grillad sparris 135
    med picklad svartrot, gravad äggula, fläder och lagrad Svecia
  • Halstrad pilgrimsmussla från Norge 165
    med bakad rotselleri, smörstekt surdegsbröd, dillcréme och citronskum
  • Ostron 35 KR/styck
    Fine de claire från Normandie med schalottenlöksvinägrett och citron

VARMRÄTTER

  • Gnocchi * 225 KR
    med bakad hjärtsallad, salsa verde, libbsticka, syrad rädisa och solrosskott
  • Smörstekt torskrygg * 275 KR
    med färskpotatis, grön sparris, pepparotscréme, rökt forellrom och buerre blanc
  • Dillbakad slätvarfilé från Nordsjön * 295 KR
    med kräftrisotto, råstekt blomkål, krispig chorizo samt tomat & kräftviérge
  • Kyckling från Mowitz 255 KR
    med konfiterad färskpotatis, sojastekt portabello, ramslök och rostad majs & kycklingvelouté
  • Grillade lammracks 275 KR
    med rödvinsbrässerat lammlägg, getostkrokett, marinerad tomat och lammsky smaksatt med rostad vitlök

EFTERRÄTTER

  • Avalons osttallrik 155 KR
    Brie de meaux, Tomme d´aydius, Gruyère Corsé, Bleu des causses
  • Fyra ostar med fyra glas vin 275 KR
  • Chokladtryffel 45 KR
  • Avalons crème brûlée  115 KR
    med rostad vit choklad och sorbet
  • Rabarbersorbet 125 KR
    med kardemummacréme, dragonmaräng och fänkålscrumble
  • Choklad och päron 115 KR
    med Manjari choklad, rostad päroncréme, lagerbladsglass och maltflarn
  •  Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00

*märkta rätter = vi skänker 10 kr till BRIS