Avalons

À la Carte Meny

Läs vidare...

FÖRRÄTTER

  • Ostron 35 KR /styck
    Fine de claire från Normandie med schalottenlöksvinägrett och citron
  • Avalons snacks 185 KR
    med rökt nötmix, gruyère, charkuterier och marinerade oliver
  • Rostad pumpa 145 KR
    med sojamarinerad portabello, vassle, färskost
 pumpafrö och brynt smör
  • Löksoppa 145 KR
    med brässerad och glaserad oxsvans, picklade senapsfrö, 
sotad steklök och hyvlad comté
  • Råbiff 155 KR
    av Svensk oxe med Karljohansvamp, soja, 
lingon och krispig rotselleri

VARMRÄTTER

  • Buljongkokta Puylinser 225 KR
    med stekt kejsarhatt, friterad fetaost samt svamp & citronbuljong
  • Smörstekt torskrygg (MSC) 275 KR
    med mandelpotatispuré, flowersprout, äpple, pistagenötter och blåmusselsås
  • Pocherad kummel (MSC) 275 KR
    med hummervelouté, tournerad potatis, brässerad fänkål och rouille
  • Råbiff 245 KR
    av Svensk oxe med Karljohansvamp, soja, lingon, krispig rotselleri och pommes frites
  • Kravmärkt hamburgare 215 KR
    på Svenskt kravmärkt högrev med tomatchutney, rökt mozzarella, pesto och pommes frites med parmesandip
  • Kryddstekt kalvfilé 275 KR
    med potatisrösti, bakad kåldolme, lingon och kalvsky

EFTERRÄTTER

  • Avalons crème brûlée 115 KR
    serveras med sorbet, rostad vit choklad och maräng
  • Blåbär 125 KR
    Blåbärsorbet med granpannacotta, tallmaräng och granskottskaka
  • Blodapelsin 125 KR
    Blodapelsinsorbet med mörk choklad, pomelo och citronverbenasskum
  • Ostservering 145 KR
    Utvalda ostar från Hilda Nilsson ost i saluhallen, 
serveras hembakt kryddknäcke och frukt & nötbröd
  • Chokladtryffel 45 KR
  •  Avalons a lá Cartemeny, serveras måndag – lördag från klockan 17.00